Închide meniul
Video

Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă, bronz la 1.000 de metri la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe! Finala a fost în AntenaPLAY

Bogdan Stănescu Publicat: 26 august 2023, 12:21 / Actualizat: 26 august 2023, 16:00

Reclamă

Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă, calificare memorabilă în finala la C2 500

Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă, la finalul unei probe / Agerpres

Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă au obţinut, dramatic, medalia de bronz în finala de 1.000 de metri de la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe! Finala la C2 1000 de la Campionatele Mondiale de la Duisburg a fost LIVE exclusiv în AntenaPLAY de la ora 12:14.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă s-au clasat în spatele câştigătorilor din Italia, pe 2 a fost Germania, dar performanţa românilor a fost absolut uluitoare. Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă au obţinut dramatic medalia de bronz, echipajul spaniol venind foarte puternic din spate pe ultimii metri. Primul loc a fost ocupat de Daniele Santini şi Nicolae Crăciun (canotor de origine moldoveană), locul doi a fost ocupat de germanii Moritz Adam şi Nico Pickert, iar pe 3 s-au clasat românii noştri, Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă.

Clasamentul final din finala de la 1.000 de metri, în care Sprincean şi Nuţă au luat bronzul
Clasamentul final din finala de la 1.000 de metri, în care Sprincean şi Nuţă au luat bronzul

Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă luptă pentru aur în finala de 1.000 de metri de la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe!

Tot astăzi, Cătălin Chirilă luptă pentru aurul la 1.000 de metri, LIVE exclusiv în AntenaPLAY, după ce a cucerit deja aurul la 500 de metri la Campionatele Mondiale de la Duisburg. Proba de 1.000 de metri e preferata lui Cătălin Chirilă, el fiind campionul mondial en-titre în această probă.

Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă au concurat pe culoarul cu numărul 7 în finala de 1.000 de metri de la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe. Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă au câştigat cea de a doua semifinală, cu timpul de 03:37.183. Băieţii noştri au condus de la început până la final, devansându-i pe polonezii Kacper Damian Sieradzan şi Adrian Klos, care au încheiat cursa cu timpul 03:38.527.

Adversarii lui Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă din finala de la 1.000 de metri
Adversarii lui Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă din finala de la 1.000 de metri

Ilie Sprincean şi Oleg Nuţă vor încerca să se califice şi în finala de la 500 de metri, ei concurând de la ora 16:56 în cea de a treia semifinală.

Reclamă

Valeria Virijak şi Oleksandr Komiahin vor lupta şi ei astăzi pentru marea finală la C2 – 500 de metri de la ora 18:00. Reprezentanţii României au obţinut al şaselea timp din Seria 1 a probei C2 500, la care au participat pe culoarul 3. Primele 3 locuri au mers direct în finală, în timp ce ocupanţii poziţiilor 4-7 au acces în semifinale.

Cătălin Chirilă, prima reacţie după ce a cucerit aurul la 500 de metri, exclusiv în AntenaPLAY: „Iubesc această cursă!”

Cătălin Chirilă a oferit prima reacţie, după ce a cucerit aurul la 500 de metri, la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe de la Duisburg. Românul s-a declarat extrem de fericit, după finala care s-a văzut exclusiv în AntenaPLAY.

„Mă simt foarte bine, vă mulţumesc tuturor pentru încurajări. Iubesc această zonă. Cursa de 1000 de metri rămâne favorita mea. Dar o iubesc şi pe cea de 500 de metri, doar sunt campion mondial acum”, a declarat Cătălin Chirilă, după ce a cucerit aurul la 500 de metri.

Reclamă 4 / 0/3

În finala de la 500 de metri, Cătălin Chirilă a luat startul de pe linia a cincea. După primii 250 de metri din cursă, Chirilă era pe prima poziţie, însă finalul a fost unul strâns.

Românul s-a luptat pentru medalia de aur cu favoritul publicului, Conrad Scheibner. Chirilă a înregistrat timpul de 01:45.373, în timp ce germanul a terminat finala cu timpul de 01:45.723.

Este prima medalie de aur cucerită de Cătălin Chirilă la proba de 500 de metri, după ce la Mondialele de anul trecut din Canada, românul s-a clasat pe locul secund în finală.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:47 „Va fi frumos!” Siyabonga Ngezana visează să joace cu FCSB în Liga Campionilor! Ce a spus despre șansele roș-albaștrilor 8:35 FotoTransformarea uimitoare a lui Toto Dumitrescu! Cum arată acum fiul lui Ilie Dumitrescu, ce are altă carieră faţă de tatăl lui 8:20 Ianis Hagi, pasă decisivă în minutul 90+9 la Alaves! Nota primită de „Prinț”, după prestația din meciul cu revelația Girona 8:14 Cornel Dinu, derapaj şocant la adresa conducătorilor lui Dinamo: „Voiau să se numească handicapaţi”! 0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
10
mai
23:32
VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final
10
mai
23:27
VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat
10
mai
23:04
„De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu
10
mai
22:25
Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off!
Vezi toate știrile
Citește și