Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei de 6 aprilie 2023

Antena Sport Publicat: 6 aprilie 2023, 16:43 / Actualizat: 20 aprilie 2023, 17:27

Reclamă

Alexandra Tudor îşi prezintă AntenaSport Update

Captură AntenaSport Update

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update,  cele mai tari știri ale zilei de 6 aprilie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro, găseşti toate recţiile după Barcelona – Real Madrid 0-4, dar şi ce au făcut fanii lui Nantes, după ce echipa lor s-a calificat în finala Cupei Franţei. Meciul a fost LIVE în AntenaPLAY.

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update 6 aprilie 2023

1. Au invadat terenul

Fanii lui Nantes au invadat terenul, la finalul meciului cu Lyon, care a fost exclusiv pe AntenaPLAY. Suporterii au sărbătorit alături de fani calificarea în finala Cupei Franţei.

2. Messi, Messi, Messi

Reclamă
Reclamă 4

Fanii Barcelonei au scandat numele lui Messi în minutul 10 al meciului cu Real Madrid. Leo este aşteptat de toată lumea să revină pe Camp Nou, unde a scris istorie.

3. Benzema, de neoprit

Benzema este doar al doilea jucător al lui Real care reuşeşte un hat-trick pe Camp Nou. Francezul a ajuns la 15 goluri în El Clasico şi i-a calificat pe galactici în finala Cupei Spaniei.

Reclamă

4. Piţi, aproape de revenire

Tot de pe AS.ro, afli că Piţurcă e aproape de o revenire în fotbal! Piţi e dorit de naţionala Arabiei Saudite şi se poate umple de bani în ţara unde joacă Ronaldo.

5. Irina, pe urmele Soranei

Irina Begu e în optimile de la Charleston. Irina a bătut-o pe Sofia Kenin, în 82 de minute. Ea va lupta pentru sferturi cu favorita turneului, Jessica Pegula.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:59

„Ofertă de 5 milioane de euro!” Ilie Dumitrescu a pronunţat numele a trei antrenori care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu

23:54

Programul sferturilor de la EURO 2024! Spania – Germania şi Portugalia – Franţa, duelurile de foc pentru semifinale

23:29

Gary Linker a comentat „controversa majoră” din România – Olanda 0-3. A primit imediat replica

23:00

Austria – Turcia 1-2. Turcii s-au calificat în sferturile de finală la EURO 2024, acolo unde vor juca cu Olanda

22:59

Ronald Koeman a dezvăluit slăbiciunile tricolorilor, după România – Olanda 0-3: „I-am analizat bine. Au avut mari probleme acolo”

22:40

Aroganţa incredibilă a lui Cody Gakpo, după România – Olanda 0-3: „Nu am simţit nicio secundă asta!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş
Citește și