Închide meniul
Video

Camelia Bălțoi îţi prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 20 februarie 2023

Antena Sport Publicat: 20 februarie 2023, 17:20 / Actualizat: 10 martie 2023, 17:15

Reclamă

Camelia Bălțoi îţi prezintă cele mai tari știri, la AntenaSport Update

Camelia Bălțoi îţi prezintă cele mai tari știri, la AntenaSport Update

Camelia Bălțoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 20 februarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a ratat o şansă uriaşă de a se apropia de liderul Ligii 1. A condus-o încă din primul minut pe Universitatea Craiova, dar a pierdut în prelungiri. Mihai Stoica a dat vina pe arbitraj.

Camelia Bălțoi îţi prezintă AntenaSport Update 20 februarie

1. Mihai Stoica a răbufnit după ce FCSB a fost egalată în prelungiri de Universitatea Craiova. „Nemeritat și cu greșeli de arbitraj!”, a fost reacţia managerului general al roş-albaştrilor. Vicecampionii sunt la 7 puncte în spatele liderului Farul.

2. Ianis Hagi vrea să îi calce pe urme tatălui său şi să devină antrenor. Fiul lui Gică Hagi a început deja pregătirile pentru momentul în care va fi nevoit să îşi încheie cariera de jucător.

3. Tot pe AS.ro vezi şi cine este Andrea Botez, tânăra cu părinţi români care a fost desemnată „cea mai sexy jucătoare de şah din lume”. Sora ei, Alexandra, îi seamănă izbitor şi practică acelaşi sport.

Reclamă
Reclamă 4

4. Barcelona şi-a refăcut avansul de opt puncte faţă de Real Madrid în La Liga. Problemele „galacticilor” sunt din ce în ce mai mari. Trei titulari sunt incerţi pentru confruntarea cu Liverpool, din optimile Champions League.

5. Pe site-ul nostru afli şi pe ce loc a ajuns Simona Halep. Românca riscă să părăsească TOP 20. „Simo” încearcă să îşi dovedească nevinovăţia, în scandalul de dopaj, la un Tribunal Sportiv din Marea Britanie.

Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena1.

Reclamă

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:59

„Ofertă de 5 milioane de euro!” Ilie Dumitrescu a pronunţat numele a trei antrenori care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu

23:54

Programul sferturilor de la EURO 2024! Spania – Germania şi Portugalia – Franţa, duelurile de foc pentru semifinale

23:29

Gary Linker a comentat „controversa majoră” din România – Olanda 0-3. A primit imediat replica

23:00

Austria – Turcia 1-2. Turcii s-au calificat în sferturile de finală la EURO 2024, acolo unde vor juca cu Olanda

22:59

Ronald Koeman a dezvăluit slăbiciunile tricolorilor, după România – Olanda 0-3: „I-am analizat bine. Au avut mari probleme acolo”

22:40

Aroganţa incredibilă a lui Cody Gakpo, după România – Olanda 0-3: „Nu am simţit nicio secundă asta!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și