Închide meniul
Video

Toată energia pentru România! Edi Iordănescu şi jucătorii naţionalei sar în ajutorul juniorilor

Antena Sport Publicat: 20 septembrie 2023, 22:07

Reclamă

Toată energia pentru România

Edi Iordănescu şi jucătorii naţionalei sar în ajutorul juniorilor / Antena Sport

Edi Iordănescu şi jucătorii naţionalei strâng puncte şi pentru viitorul fotbalului, nu doar pentru calificarea la EURO. Împreună cu ei, fanii pot aduna şi ei puncte preţioase, care se vor transforma în echipamente de fotbal pentru juniori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până pe 14 noiembrie, toţi românii pot ajuta la strângerea punctelor, pentru ca şcolile de fotbal să se bucure de echipamente noi.

(Reporter: Dumneavoastră cui i-aţi dona?) Bineînţeles că copiilor, celor care iubesc sportul în general„, a spus Edi Iordănescu.

Pentru copiii mai săraci şi care chiar au nevoie„, a reacţionat şi Daniel Birligea.

Eu aş dona şcolii generale de la Câmpea, şcoala unde am învăţat eu carte„, a declarat Nicuşor Bancu.

Reclamă

România lui Pancu n-a luat niciun punct în Albania. Dar jucătorii de la tineret vor să adune puncte pentru juniori.

Aş dona un echipament de fotbal şcolii unde am început, FC Juniorul. Cred că copiii de acolo s-ar bucura de acest echipament„, a anunţat Cătălin Cîrjan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” 12:12 „Mulțumesc!” Fatih Terim, prima reacţie după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea de la Panathinaikos 12:05 LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 11:51 Aris – PAOK, meciul de titlu al lui Răzvan Lucescu în Grecia, live în AntenaPLAY 11:45 VIDEOAntrenamentele din Formula 3 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 11:44 VideoEnergia unei performanţe uriaşe! Filmul calificării României la EURO 2024 a stârnit emoţii: „Va inspira mulţi oameni” 11:34 Southampton – West Brom LIVE VIDEO (22:00). Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 11:27 Finlanda – Austria 2-3. Surpriză uriaşă la Campionatul Mondial de hochei. Campioana olimpică a condus cu 2-0 după 9 minute Vezi toate știrile
Citește și