Închide meniul
Foto

A provocat o dramă amoroasă în familia lui Cristi Borcea, dar continuă să trăiască în lux şi opulenţă. Cum s-a afişat pe plajă

Reclamă

Publicat: 5 ianuarie 2024, 15:45

A provocat o dramă amoroasă în familia lui Cristi Borcea, dar continuă să trăiască în lux şi opulenţă. Cum s-a afişat pe plajă

A provocat o dramă amoroasă în familia lui Cristi Borcea, dar continuă să trăiască în lux şi opulenţă

Denisa s-a despărţit de fiul lui Cristi Borcea / Instagram

Denisa, tânăra care o dramă amoroasă în familia lui Cristi Borcea, continuă să trăiască în lux şi opulenţă. Fosta iubită a lui Angelo Borcea este într-o continuă vacanţă şi se bucură în destinaţii exotice. Le-a dat de înţeles fanilor de pe reţelele sociale că a uitat definitiv de despărţirea de fiul fostul patron al lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poreclită „Regina din Timişoara”, Denisa a fost o lungă perioadă de timp într-o relaţie cu fiul de 20 de ani al fostului patron al lui Dinamo. Bănăţeanca ar fi luat decizia drastică să se despartă de Angelo şi a şters toate fotografiile pe care le avea cu el pe contul ei de Instagram.

Denisa a provocat o dramă amoroasă în familia lui Cristi Borcea

Denisa s-a dus în Mexic, dar şi în Thailanda. A postat mai multe imagini de pe plajă, într-un costum de baie minuscul, şi a primit zeci de aprecieri. (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS)

În ultimii ani, Denisa a fost răsfăţată cu excursii în destinaţii spectaculoase şi cu cadouri de lux chiar de Angelo Borcea. Fiul din prima căsnicie al lui Cristi Borcea a dus-o în 2023 la Miami, acolo unde studiază sora lui geamănă, Melissa Borcea.

Denisa a absolvit în vară Facultatea de Arhitectură și Urbanism din Timișoara. De o frumuseţe ieşită din comun, ea îl dăduse peste cap pe fiul de 20 de ani al lui „Leonidas”.

Reclamă

Angelo Borcea era o prezenţă extrem de discretă înainte să se afişeze prima dată alături de Denisa. Fiul „secret” al fostului patron al lui Dinamo suferise o adevărată transformare în perioada în care s-a iubit cutânăra din Timişoara. Cei doi îşi făceau mereu declaraţii de dragoste pe reţelele sociale. După despărţire, Angelo nu a mai avut nicio postare.

Cristi Borcea a luat o decizie radicală

Cristi Borcea nu mai este dispus să se implice total în afacerile de zeci de milioane de euro pe care le are. Vrea să se dedice mai mult familiei şi a hotărât să își lase afacerile pe mâinile fiilor săi cei mari. A purtat deja discuții cu Patrick și Coco și i-a anunțat ce îi așteaptă.

(Câți angajați aveți, domnule Borcea?) Peste 2.500. Responsabilitatea… trebuie să le asiguri salariile, niciodată nu am avut întârziere. Nu mai există fără carte de muncă. Fiind societățile puternice, ai credite, am rulaje de sute de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Coco și cu Patrick să ducă mai departe ei (n.r. afacerile). Eu nu o să mă opresc niciodată, dar o să vreau să mă duc din ce în ce mai mult la sport… cea mai mare bucurie a mea este să mă duc la sport, să merg în vacanțe. E prima dată de când mă știu, primul an în care nu apucasem să fac o oră de plajă. Am fost în Abu Dhabi săptămâna trecută și acolo am apucat să fac și eu plajă. Nu a existat la mine așa ceva.

Am avut și o discuție cu băieții, eu din ce în ce o să îmi restrâng implicarea și timpul și trebuie să se implice ei. Gata, eu trebuie să mă bucur de viaţa cu Valentina, de copii, de familie.

Eu iau în jur de 30 de pastile pe zi. Pentru inimă, operația pe cord… iau 3-4… iau și suplimente, magneziu… și de somn iau 2-3-4 pastile de somn. Altfel nu pot dormi. Am insomnie acută, din pușcărie am urmat tratament„, a declarat Cristi Borcea în podcastul „Tare de tot”.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite. Cu prima sa soție, Mihaela Borcea, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Melissa Antonia şi Angelo (Coco). Cu a doua soție, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu. „Leonidas” are trei copii și căsnicia actuală, cu Valentina Pelinel, pe Milan și gemenele Indira și Rania.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și