Închide meniul
Foto

Adevăratul motiv pentru care Dan Alexa a ajuns la divorț! „Chirurgul” a spus tot și despre pumnul primit de la Anamaria Prodan

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 decembrie 2023, 13:25

Adevăratul motiv pentru care Dan Alexa a ajuns la divorț! „Chirurgul” a spus tot și despre pumnul primit de la Anamaria Prodan

Adevăratul motiv pentru care Dan Alexa a ajuns la divorț

Dan Alexa a venit cu dezvăluiri despre problemele din viața lui

Se știe care este adevăratul motiv pentru care Dan Alexa a divorțat de prima soție. Chiar antrenorul în vârstă de 44 de ani a oferit detalii despre despărțirea de Izabela, femeia cu care are două fetițe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liber de contract după despărțirea de FC Botoșani, „Chirurgul” nu și-a găsit încă echipă. Acesta a avut parte de mai multe schimbări și pe plan personal. În 2016 a divorțat de soție, iar trei ani mai târziu a fost implicat în scandalul cu Anamaria Prodan. Cea care îi era agent l-a lovit cu pumnul în față, imaginile făcând imediat înconjurul României.

Adevăratul motiv pentru care Dan Alexa a ajuns la divorț

Alexa nu s-a ferit și a vorbit despre cele două momente care i-au schimbat viața. A recunoscut care a fost motivul din spatele „rupturii” de prima soție.

Eu am avut parte de o soție foarte bună, are și-a dedicat viața pentru mine. Ea suferea foarte mult când jucam prost sau eram criticat. Și-a dat viața după programul meu. (…)

Cred că am ajuns la divorț pentru că am fost de foarte mult timp împreună. Am fost imatur în relație. Atunci când cunoști pe cineva de mult există și riscul ăsta să nu te maturizezi odată cu relația, să apară alte probleme odată cu creșterea în vârstă.

Reclamă

O apreciez mereu, am apreciat-o. Avem doi copii care sunt viața mea, două fete, pe care le iubesc enorm. Cred că sunt persoane pe care le iubesc necondiționat. Important este că am o relație foarte bună cu ea acum și până la urmă, viața merge înainte„, spunea Dan Alexa într-un interviu pentru antenastars.ro.

Din respect pentru fetele mele si pentru Dan Alexa, că este tatăl lor, nu vreau să comentez! Motivele separării ne privesc doar pe noi doi”, a fost singura reacție pe subiect a fostei soții a lui Dan Alexa.

„Chirurgul” a vorbit, în acest an, despre ceea ce s-a întâmplat între el și Anamaria Prodan. A precizat că a trecut prin momente extrem de dificile și a spus tot despre lovitura încasată de la cunoscutul impresar.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mi-a căzut bine, dar pe mine mă interesează ce zice lumea? M-a deranjat la început. M-am gândit chiar că ar fi trebuit să reacționez imediat în fața Anei, dar acum mă felicit că n-am făcut-o. Mă atacau toți, ‘Băi, te-a lovit, a dat Prodanca în tine!’, a fost o nebunie un timp.

Dan Alexa, despre Anamaria Prodan: „Ținem foarte rar legătura”

M-a afectat foarte mult, în special la nivelul percepției publice, ceea ce nu mi s-a părut deloc corect. Eram, totuși, un antrenor pe val, tânăr, cu trei promovări la activ, cu perspective interesante, iar lumea mă judeca strict după acel moment cu Ana. Asta chiar m-a deranjat. Dar ce pot să mai schimb?

Ținem foarte rar legătura. Nu știu dacă am vorbit de cinci ori în ultimii trei ani. Dar eu am în continuare contract cu ea. Dacă se întâmplă vreodată să-mi găsească o echipă, să fie bine pentru mine și familia mea, n-am nicio problemă să colaborăm. Pe meserie, Ana e foarte bună, nu-i poți lua meritele”, a spus Alexa pentru playsport.ro.

Dan Alexa și-a găsit în cele din urmă liniștea. S-a recăsătorit, în mare secret, și are un băiețel cu cea de-a doua soție.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și