Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este Andreea, logodnica lui Florin Răducioiu. Este cu 10 ani mai tânără şi a trecut printr-un divorţ dureros

Publicat: 13 aprilie 2024, 10:33

Reclamă
Cât de frumoasă este Andreea, logodnica lui Florin Răducioiu. Este cu 10 ani mai tânără şi a trecut printr-un divorţ dureros

Cât de frumoasă este Andreea, logodnica lui Florin Răducioiu

Florin Răducioiu se pregăteşte de nuntă / Instagram

Cât de frumoasă este Andreea Albăstroiu, logodnica lui Florin Răducioiu. Femeia care este cu 10 ani mai tânără decât fostul component al Generaţiei de Aur face ultimele pregătiri pentru nuntă. A fost cerută în căsătorie de Răducioiu chiar în prima zi a anului 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La fel ca fostul atacant al naţionalei României, Andreea a trecut printr-un divorţ dureros. Are şi un fiu din acea căsnicie, care s-a „destrămat”. Ea şi-a găsit acum fericirea în braţele lui Florin Răducioiu.

Cât de frumoasă este Andreea Albăstroiu, logodnica lui Florin Răducioiu

Andreea Albăstroiu l-a cunoscut pe Răducioiu în urmă cu cinci ani, la Milano, şi de atunci sunt de nedespărţit. Românca l-a cucerit definitiv pe fostul internaţional (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) şi a primit inelul de logodnă.

Florin Răducioiu se pregăteşte de o nuntă ca în poveşti, la 54 de ani. Chiar el a dezvăluit că, în acest an, îşi va uni destinele alături de superba sa iubită. Îşi doreşte să sărbătorească şi alături de coechipierii din Generaţia de Aur.

Am spus într-o emisiune de Revelion că nu am reușit până acum, dar voi reuși în acest an să facem nunta și să mă căsătoresc cu cea care îmi este logodnică de 5 ani.

Reclamă

De asemenea, aș vrea să îi invit cu o zi, două înainte, pe colegii mei de la echipa națională, pe foștii mei coechipieri, să dau o masă și să stau cu ei și să sărbătorim împreună”, a declarat Florin Răducioiu pentru adevarul.ro.

Florin Răducioiu a trecut printr-un divorţ, înainte să o cunoască pe Andreea. A fost căsătorit timp de 23 de ani cu Astrid, cea cu care are doi copii, pe Andrea şi Alessandro. Motivul despărţirii a fost unul surprinzător.

Motivul pentru care Florin Răducioiu a divorţat

După 23 de ani, am hotărât în mod civilizat, de comun acord să ne separăm. Probabil s-a terminat dragostea între mine și soția mea.

Reclamă 4 / 0/3

E o chestie delicată. Cred că amândoi am greșit. Și cred că n-am încercat mai mult să salvăm mariajul nostru, căsătoria. Din motive de muncă, lucrurile s-au complicat foarte mult și n-am mai putut controla situația”, spunea Florin Răducioiu.

Florin Răducioiu este o prezenţă activă pe contul său de Instagram. Postează des imagini în care este alături de actuala iubită, care a lucrat pe postul de secretar economic la Biroul de Promovare Comercial-Economică (BPCE) din Milano.

Fostul atacant nu se fereşte şi îi face Andreei declaraţii de dragoste în limba italiană. Este cunoscut faptul că Florin Răducioiu a devenit ţinta ironiilor după transferul săi de la Dinamo la Bari, în 1990. La prima revenire în ţară, Răducioiu vorbea destul de greu limba română.

Florin Răducioiu are 21 de goluri în 40 de selecţii la naţionala României. A jucat pentru Dinamo, Bari, hellas Verona, Brescia, AC Milan, Espanyol, West Ham United, VfB Stuttgart, Monaco şi Creteil.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și