Închide meniul

Cât poate costa cadoul de două tone pe care Gigi Becali i l-a făcut lui George Simion înainte de nuntă: „Nu e un efort pentru mine”

Reclamă

Publicat: 12 august 2022, 13:08

Cât poate costa cadoul de două tone pe care Gigi Becali i l-a făcut lui George Simion înainte de nuntă: „Nu e un efort pentru mine

George Simion va primi două tone de brânză de la Gigi Becali

Colaj Hepta

Gigi Becali a făcut un gest incredibil pentru George Simion. Patronul de la FCSB a decis să îi dea cadou pentru nuntă 2.000 de kilograme de brânză de oaie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a făcut un gest surprinzător pentru George Simion. Acesta îi va da două tone de brânză pentru nuntă. Preţul acestei cantităţi de brânză este peste 10.000 de euro. Însă Becali nu îi ia niciun ban liderului AUR.

Patronul de la FCSB a spus că nu este o sumă atât de mare pentru el.

Cât poate costa cadoul de două tone pe care Gigi Becali i l-a făcut lui George Simion

Nu e un efort pentru mine, nu e mare lucru. În plus, băiatul (George Simion, n. red.) îmi place, e patriot, sigur e patriot, nu știu cât e de bun, dar măcar e patriot”, a spus Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Cadoul incredibil de două tone pe care i l-a făcut Gigi Becali lui George Simion înainte de nunta liderului AUR

George Simion a anunţat ce cadou a primit de la Gigi Becali, pentru nunta ce va avea loc pe 27 august, în comuna Măciuca. Peste 15.000 de români sunt aşteptaţi la eveniment de către liderul AUR şi Ilinca, viitoare lui soţie.

Reclamă

„Tocmai am plecat de la domnul Gigi Becali care o să ne ajute cu 2.000 kg de brânză, o să avem şi mămăliguţă cu brânză. Cât despre naşi, am câte o pereche din fiecare judeţ.

Sunt foarte mulţi artişti care vor cânta, va fi Phoenix, va fi Sofia Vicoveanca, Nicolae Voiculeţ, am şi nişte lăutari din bucureşti, taraful lui Viorel Pană”, a spus Simion, în emisinea moderată de Ionuţ Cristache.

La rândul său, şi Gigi Becali a vorbit despre cele două tone de brânză de oaie pe care i le va da lui George Simion.

Reclamă 4 / 0/3

Da, îi voi da 2 tone de brânză lui George Simion. O să i se ducă acolo. I-am zis: ”Bă, eu la nuntă nu vin!”. Că nu merg la nunți… Și i-am zis că are mulți oameni acolo, eu îi dau brânza pentru nuntă. Ca să îl ajut pe el. Brânza e de la oaie, de la Sibiu, de acolo am luat-o, de la ciobanii de acolo”, a spus Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și