Închide meniul

Ce a ajuns să facă în trafic cu maşina primită cadou de la Ion Ţiriac, atunci când oamenii se holbează la ea: „Au un pic de jenă”

Antena Sport Publicat: 12 octombrie 2024, 9:07 / Actualizat: 12 octombrie 2024, 11:03

Reclamă
Ce a ajuns să facă în trafic cu maşina primită cadou de la Ion Ţiriac, atunci când oamenii se holbează la ea: „Au un pic de jenă

Ce a ajuns să facă în trafic cu maşina primită cadou de la Ion Ţiriac

Maşina primită cadou de la Ion Ţiriac - Antena Sport

Loredana Rusu, campioană olimpică la Paris la 8+1, a dezvăluit ce experienţe a trăit în trafic, după ce a condus maşina primită cadou de la Ion Ţiriac, ea numărându-se printre sportivii premiaţi cu câte un Hyundai Ioniq 5, după aurul de la Jocurile Olimpice 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Magdalena a scos maşina de peste 50.000 de euro în trafic şi a avut parte de multe episoade în care lumea din jur să uită insistent la ea şi la maşină. Rusu a fost felicitată şi de cunoscuta actriţă Ilona Brezoianu.

Ce a ajuns să facă în trafic cu maşina primită cadou de la Ion Ţiriac

„Mă descurc foarte bine cu mașina. Dacă mă vedeți în trafic, vă salut. Deci pe toți cei pe care îi observ că se uită la mașină, îi salut direct. Îmi dau seama că se holbează, poate vor să interacționeze cu mine, poate vor să mă salute și au un pic de jenă și atunci îi salut.

Chiar odată am observat-o pe Ilona (nr. actrița Ilona Brezoianu) în trafic. Era cu un prieten sau era soțul ei, nu știu. Și se uitau la mașină și arătau cu degetul. Eu nu am observat-o pe ea, am observat pe băiatul care arăta cu degetul și eu am dat geamul jos și i-am făcut cu mâna și apoi am observat-o și pe ea. Și m-au întrebat dacă e de la Țiriac și m-au felicitat.

Ce a făcut domnul Țiriac… Nu știu dacă a făcut cineva un lucru atât de măreț ca el. Și mai ales cum le-a colantat, cum le-a aranjat, nu știu. Mai urma să scrie numele nostru pe ele, dar a zis că nu a scris numele pentru un simplu motiv, anume să nu-ți vandalizeze cineva mașina sau ceva. Așa, nu știe cine ești”, a spus Loredana, citată de gsp.ro.

Reclamă
Reclamă

A luat maşina primită cadou de la Ion Ţiriac şi a avut o mare surpriză când a încărcat-o

O altă campioană olimpică a vorbit despre gestul făcut de miliardarul român. Ancuţa Bodnar este dubla medaliată la Jocurile Olimpice şi a luat maşina primită cadou de la Ion Ţiriac, având o mare surpriză la Adjud, atunci când a încărcat-o full în doar 40 de minute.

Bodnar nu a mai avut nevoie de nicio altă confirmare şi a anunţat că nu va înstrăina niciodată cele două maşini electrice primite de la magnatul român, pentru medaliile de aur şi argint cucerite la Jocurile Olimpice de la Paris, la 8+1 rame, respectiv dublu vâsle.

„Sunt două mașini la care țin foarte mult, niciodată nu le voi înstrăina. Sunt oferite ca urmare a muncii și a rezultatelor mele! Țin să-i mulțumesc și eu domnului Țiriac pentru acest gest pe care l-a făcut, atât față de mine, cât și față de ceilalți medaliați olimpici.

Reclamă

Pentru că este o mașină electrică, am rămas plăcut surprinsă să văd cât de repede se încarcă. Prima dată am încărcat-o la showroom-ul domnului Țiriac și a durat 20 de minute. După care am mai încărcat-o la Adjud, a trebuit să stau undeva la 40 de minute pentru a fi full.

Sunt bucuroasă că sunt acasă, la ai mei, ăsta este locul în care eu îmi încarc bateriile de fiecare dată când mă simt obosită.”, a declarat Ancuța Bodnar, la finalul lunii august.

Reclamă

Se califică România U21 la EURO?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:22

„Vrea să rămână la Real Madrid”. Fabrizio Romano a făcut anunțul despre viitorul mijlocașului

11:04

Fabio Capello, mesaj pentru Carlo Ancelotti după venirea lui Mbappe la Real Madrid: „De aceea este nevoie de timp”

11:02

Preţuri uriaşe pentru biletele la ultimele meciuri din cariera lui Rafael Nadal! Un tichet poate ajunge la peste 50.000 de euro

10:33

Rareş Pop, „perla Giuleştiului”, dezvăluiri despre viaţa de student: „Pentru mine este normalitate, nu vreau să fiu un etalon”

10:28

Mircea Lucescu a ales lotul pentru meciul cu Cipru! Doi jucători, OUT

9:59

Bernadette Szocs, în lotul României pentru Campionatul European Individual 2024 de tenis de masă (15 – 20 octombrie)

1 După 7 luni, TAS a publicat motivarea deciziei în cazul Simona Halep. Câţi bani va primi de la ITIA după reducerea suspendării 2 Real Madrid, gata să îi „sufle” Barcelonei jucătorul dorit cu insistenţă de Hansi Flick! Gestul făcut de şefii de pe Bernabeu 3 Gigi Becali l-a găsit pe „noul Florinel Coman” de la FCSB: „Asta e bucuria mea!”. Jucătorul care l-a fascinat pe milionar 4 FotoLarisa Iordache şi Cristian Chiriţă au anunţat cu artificii sexul bebeluşului lor: „Te așteptăm cu inima plină de bucurie” 5 Muntenegru U21 – România U21 2-6! Tricolorii, victorie într-un meci cu miză uriaşă! Louis Munteanu a marcat un hat-trick 6 Dan Şucu s-a convins şi renunţă la cel mai scump transfer al verii! Lovitură de un milion de euro pentru patronul Rapidului
Citește și