Închide meniul
Foto

Ce avere a ajuns să aibă acum un celebru milionar, după ce a dat faliment! Fosta soţie l-a acuzat că a luat banii fiicei lor!

Publicat: 22 august 2024, 17:17

Reclamă
Ce avere a ajuns să aibă acum un celebru milionar, după ce a dat faliment! Fosta soţie l-a acuzat că a luat banii fiicei lor!

Ce avere a ajuns să aibă acum un celebru milionar, după ce a dat faliment!

Frank De Boer şi John Arne Riise / Facebook John Arne Riise

Iată ce avere a ajuns să aibă acum un celebru milionar, după ce a dat faliment de mai multe ori. În 2007, la doar doi ani după ce cucerea Liga Campionilor cu Liverpool, John Arne Riise a fost declarat falimentar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ulterior, fostul jucător al lui Liverpool a fost implicat în mai multe falimente, fie personale, fie ale companiilor pe care le deţinea sau administra. (IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Ce avere a ajuns să aibă acum un celebru milionar, după ce a dat faliment!

Potrivit The Sun, John Arne Riise are acum o avere cuprinsă între 5 milioane şi 20 de milioane de dolari. Cei mai mulţi bani ai săi provin din fotbal.

John Arne Riise s-a însurat pentru a treia oară în mai 2014, cu Louise Angelica Riise. În 2019 s-a născut cel de al patrulea copil al fostului fotbalist, din mariajul cu Louise Angelica.

John Arne Riise are 4 copii cu 3 femei. Din primul mariaj, cu modelul Guri Havnevik, are o fată, din al doilea mariaj, cu Maria Elvegard, are doi copii, o fată şi un băiat, iar din a treia căsătorie are un băiat, Colin.

Reclamă
Reclamă

Cea de a doua soţie, Maria Elvegard, l-a acuzat în 2018 că a scos ilegal bani din contul fiicei lor, Emma. John Arne Riise a riscat închisoarea în acest caz, fiind acuzat de deturnare de fonduri, dar în cele din urmă a evitat închisoarea.

John Arne Riise s-a retras din activitatea de jucător în 2017, dar în 2023, la 42 de ani, a revenit surprinzător pe teren, pentru echipa pe care o antrena la acea vreme, Avaldsnes. A jucat un singur meci pentru echipa norvegiană. În 2023 s-a despărţit de Avaldsnes şi ca manager.

Reclamă
Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:48

Daniel Bîrligea, dorit în Serie A! Neluţu Varga, aproape de o nouă lovitură financiară importantă!

20:45

VIDEOFlorinel Coman, dublă de senzaţie pentru Al-Gharafa. „Mbappe” a fost letal în atac şi decisiv pentru echipa sa

20:38

EXCLUSIVMotivul real pentru care Edi Iordănescu nu a mai continuat la naționala României

20:26

VideoRomânia a prins gustul turneelor finale, iar Marius Niculae anunţă că pretenţiile fanilor au crescut: „Vor şi la o Cupă Mondială”

20:14

Arbitrul controversat de la meciul România – Olanda de la EURO 2024 a fost delegat la partida FCSB – LASK Linz!

20:10

Poli Iaşi – Rapid, LIVE TEXT, 22:00! Marius Şumudică debutează în noul mandat pe banca giuleştenilor! Săpunaru, titular. Echipele

1 VIDEOGeorge Russell, cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Ţărilor de Jos, live în AntenaPLAY 2 LASK Linz – FCSB 1-1. Campioana României, neînvinsă în turul play-off-ului Europa League! David Miculescu a marcat 3 A luat maşina primită cadou de la Ion Ţiriac şi a avut o mare surpriză la Adjud, când a încărcat-o. Decizia luată pe loc 4 A trișat Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 5 Jamie Carragher ştie de ce nu joacă Radu Drăguşin la Tottenham! Problema numărul 1 a echipei lui Ange Postecoglou 6 Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid! Presa din Italia a făcut anunţul: „E un singur obstacol”
Citește și