Închide meniul
Foto

„Eu oameni săraci încă nu am văzut” Reacția miliardarului Ion Țiriac, când a fost întrebat despre averea lui: „Nu e macabru!”

Reclamă

Publicat: 15 martie 2024, 11:36

„Eu oameni săraci încă nu am văzut” Reacția miliardarului Ion Țiriac, când a fost întrebat despre averea lui: „Nu e macabru!”

Reacția miliardarului Ion Țiriac, când a fost întrebat despre averea lui

Ion Ţiriac este unul dintre cei mai bogaţi români / Hepta

Reacția miliardarului Ion Țiriac, când a fost întrebat despre averea lui, a devenit virală. Fostul mare jucător de tenis a avut un mesaj total surprinzător în momentul într-un interviu cu Ion Țiriac. Omul de afaceri în vârstă de 84 de ani a ținut să afirme că bogăția nu trebuie măsurată niciodată în bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Țiriac a vorbit despre munca depusă după ce s-a retras din tenis. „Eu oameni săraci încă nu am văzut. Cei care nu pot să pună mâna pe o mătură, aia e treaba lor„, a subliniat cel care are o avere estimată la două miliarde de dolari.

Reacția miliardarului Ion Țiriac, când a fost întrebat despre averea lui

Ion Țiriac a amintit de sacrificiile pe care le-a făcut pentru a avea succes în afaceri. Anunţă că marele regret este că nu a stat suficient lângă familie şi prieteni.

(Ovidiu Ioanițoaia: Ați văzut stand-up-ul ala în care spune: ‘Săracul Țiriac își conduce singur avionul?) Nu l-am văzut, dar au dreptate. Și cu săracul, și cu singur…

Toată lumea își măsoară averea în bani, ceea ce e absolut greșit după ce îi ai. Să nu măsori în bani după ce îi ai nu folosește la nimic. Și pe urmă revin la Steve Jobs… Mă uit la această cameră cu patru pereți, îmi spun ăștia că mâine o să mor, ce am făcut în viața asta? Mulți spun că am făcut mult de tot, încolo nu aș mai face la fel. Nu am avut timp destul pentru familie, nu am avut timp destul pentru prieteni. Și îmi spun că nici cămașa asta nu o iau cu mine mâine. Asta este rezultatul la toți, nu e macabru ce spun aici.

Reclamă

Bogăția, sărăcia, sunt niște noțiuni pe care în ziua de astăzi nu prea le avem. Eu oameni săraci încă nu am văzut. Cei care nu pot să pună mâna pe o mătură, aia e treaba lor.

Am ajuns și eu… nu de la mătură, de la pus zeci de mii de metri pătrați de mochetă de fiecare dată când organizam o ediție de Cupa Davis și aveam și respectabila vârstă de 40 de ani. Cum le făceam eu, nu le făcea nimeni. Și dacă nu le făceam eu, nu ieșeau ca lumea„, a declarat Ion Țiriac pentru gsp.ro.

Ion Ţiriac are trei copii şi a fost căsătorit o singură dată

Ion Țiriac a fost căsătorit o singură dată, cu Erika Braedt, dar căsnicia fostului mare jucător de tenis a rezistat numai doi ani. În momentul nunții, Ion avea 24 de ani, iar Erika era cu cinci ani mai tânără. Aflat la începutul carierei în tenis, Țiriac era în cea mai mare parte din timp plecat la antrenamente sau la turnee. Acesta ar fi fost unul dintre motivele pentru care mariajul a fost de scurtă durată. În 1965, cei doi au decis să își spună adio.

Reclamă 4 / 0/3

Țiriac a decis să nu mai ajungă niciodată la altar. A avut mai multe relații, care au făcut vâlvă. Printre cele mai cunoscute sunt cele cu handbalista Victorița Dumitrescu, cântăreața Ana Maria Ferentz, manechinul Mikette von Issenberg, și cu jurnalista de origine egipteană Sophie Ayad.

Ion Țiriac are trei copii, pe Ion Ion, Karim și Ioana. Primul, din relația cu fostul fotomodel Mikette Von Issenberg. Karim și Ioana sunt rodul relației cu jurnalista egipteană Sophie Ayad.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și