Închide meniul
Foto

Suma uriaşă pe care soacra lui Denis Haruţ o ia lunar de la statul român. Este una dintre cele mai mari sportive ale României

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 ianuarie 2024, 18:16

Reclamă
Suma uriaşă pe care soacra lui Denis Haruţ o ia lunar de la statul român. Este una dintre cele mai mari sportive ale României

Suma uriaşă pe care soacra lui Denis Haruţ o ia lunar de la statul român

Profimedia

Suma uriaşă pe care soacra lui Denis Haruţ o ia de la statul român. Este vorba de Doina Melinte, cea care este mama soţiei fundaşului de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Haruț s-a căsătorit cu Daiana Melinte la finalul anului 2022 şi au împreună o fetiţă. Daiana, fiica Doinei Melinte, este de o frumuseţe uimitoare. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Suma uriaşă pe care soacra lui Denis Haruţ o ia de la statul român

Pentru performanţele de excepţie obţinute, Doina Melinte încasează de la statul român, lună de lună, o rentă viageră de 16635 de lei.

Doina Melinte este una dintre marele sportive din istoria României. Doina Melinte a participat la numai puţin de 4 ediţii ale Jocurilor Olimpice. Doina Melinte a devenit campionată olimpică în proba de 800 de metri, la Jocurile Olimpice din 1984, de la los Angeles. La aceeaşi ediţie, Doina Melinte a câştigat medalia de argint în proba de 1500 de metri. De asemenea, Doina Melinte este dublă campioană mondială în sală (1987 și 1989) și a câștigat de cinci ori medalia de aur la campionatele europene în sală (1982, 1985, 1988, 1989 și 1990).

De asemenea, Doina Melinte este dublă campioană mondială în sală (1987 și 1989) și a câștigat de cinci ori medalia de aur la campionatele europene în sală (1982, 1985, 1988, 1989 și 1990).

Reclamă

Doina Melinte mai are cu ce se mândri pe lângă performanţele de excepţie din sport. Aceasta are o fiică de o frumuseţe răpitoare. Daiana are un soţ celebru. Este vorba de Denis Haruţ, jucător de la FCSB.

Cei doi sunt căsătoriţi şi au împreună o fetiţă. Daiana este o prezenţă activă pe reţelele de socializare, acolo unde postează imagini care fac deliciul internauţilor. (IMAGINI ÎN GALERIA FOTO) Naşii cuplului Denis Haruţ – Daiana Haruţ au fost Marius Croitoru şi soţia sa.

Denis și Daiana formează un cuplu de mulți ani. Denis Haruț și Daiana au avut parte de o nuntă de vis, într-un local luxos, unde au fost invitați o mulțime de oameni. Printre invitații de lux s-au numărat și colegii săi de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și