Închide meniul
Foto

Transformare spectaculoasă a Adelinei Chivu. Cât de frumoasă este soția lui Cristi Chivu, la 42 de ani

Reclamă

Publicat: 7 februarie 2024, 16:40

Transformare spectaculoasă a Adelinei Chivu. Cât de frumoasă este soția lui Cristi Chivu, la 42 de ani

Transformare spectaculoasă a Adelinei Chivu

Fotografii cu Cristi Chivu şi Adelina Chivu din 2010, respectiv 2023 / Colaj Hepta/Instagram

A avut loc o transformare spectaculoasă a Adelinei Chivu. Soția lui Cristi Chivu a împlinit 42 de ani în luna ianuarie și surprinde cu fiecare apariție. Fosta prezentatoare a știrilor este mereu alături de antrenorul lui Inter Primavera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Chivu și Adelina s-au cunoscut la un concert, în 2007, și s-au logodit la scurt timp distanță. În vara anului 2008 au făcut o nuntă de poveste la Palatul Știrbey. Au avut atunci aproximativ 500 de invitați, iar nași le-au fost Victor și Manuela Becali. Un an mai târziu s-a născut Natalia, iar în noiembrie 2010 și-a făcut apariția și cea de-a doua fetiță a cuplului, Anastasia.

Transformare spectaculoasă a Adelinei Chivu. Soția lui Cristi Chivu

Adelina Chivu a suferit o transformare spectaculoasă pe durata căsniciei cu fostul fundaș al naționalei României (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Fosta prezentatoare TV a împlinit 42 de ani pe 3 ianuarie. Locuiește la Milano alături de familie și este de o frumusețe ieșită din comun.

Fostă „Miss Piatra-Neamț”, Adelina a dezvăluit și cum se menține în formă. În ultimii ani a ales să facă mult sport iar, pe durata pandemiei, a apelat chiar și la o dietă.

Timp de trei luni cât am stat închişi în case, a început s-o ia din loc acul cântarului. Iar când am observat asta, am acţionat cu dieta şi a fost foarte bine în tandem cu Cristi, pentru că eu sunt pofiticioasă şi nu pot ţine dietă singură. Eu prefer să fac sport şi să nu ţin dietă. El, în schimb, se poate abţine, are acest antrenament de ani de zile: poţi mânca orice în faţa lui Cristi şi el nu se atinge. Eu nu sunt aşa, dar alături de el m-am ambiţionat şi am încheiat dieta arătând ca la 20 de ani amândoi.

Reclamă

(Dar de-a lungul anilor nu mi s-a părut că te-ai luptat cu greutatea…) Nu, dimpotrivă. Doar că înainte de sarcini şi chiar şi după aceea vreo câţiva ani, nu am avut chiar nicio problemă. Eu până la 35 de ani nu am ţinut dietă şi nu am făcut niciun fel de sport. Ei, după această vârstă, metabolismul meu a devenit mai lent şi am observat că nu mai pot mânca chiar orice, oricât şi oricând. Aşa mi-am dat seama ce norocoasă fusesem şi nu realizasem.

Dar altfel, nu pot spune că am probleme de greutate, nu am avut niciodată. Nu prea mănânc dulce. Dar cu pastele, cu pizza, cu prosecco aici e destul de complicat„, spunea Adelina Chivu în 2021, pentru okmagazine.ro.

Imagini emoționate cu Cristi Chivu şi Adelina Chivu

Adelina Chivu a stat la marginea terenului în disputa Inter U19 – Sampdoria U19, scor 1-0, din etapa a 18-a a campionatului Primavera. La finalul meciului, cei doi s-au îmbrăţişat şi au sărbătorit împreună performanţa.

Reclamă 4 / 0/3

Fotografiile au fost postate pe contul ei de Instagram de Adelina Chivu, cu mesajul „O dragoste ca asta„. După, acesta a fost editat. „Nu găseşti aşa ceva pe toate gardurile…„, a ţinut să afirme Adelina.

Jurnaliștii italieni au anunţat, în acest an, că Cristi Chivu este gata să plece Inter Primavera. Fostul căpitan al naţionalei României își dorește o nouă provocare.

Chivu se desparte de Inter la finalul sezonului. Există și un înlocuitor pentru el. Foarte probabil, echipa va fi preluată de Samir Handanovic, cel care a revenit recent la club după retragerea din cariera de jucător„, titrează fcinter1908.it.

Cristi Chivu și-a agățat ghetele în cui. Din 2018 i-a pregătit, pe rând, pe puștii de la U14, U17, U18 și U19. A câștigat titlul de campion al Italiei la juniori, în 2022. Acum se îndreaptă spre ridicarea unui nou trofeu. Inter U19 este lider în Primavera 1. Românul nu a dus lipsă de oferte, dar le-a refuzat anunțând că nu este pregătit să antreneze o echipă de seniori. Lucrurile s-au schimbat și Chivu este gata acum să accepte o astfel de propunere.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și