Închide meniul

Gigi Becali, prima reacţie după ce a fost implicat într-un accident rutier! Ce s-a întâmplat, de fapt

Viviana Moraru Publicat: 17 iulie 2024, 16:41

Reclamă
Gigi Becali, prima reacţie după ce a fost implicat într-un accident rutier! Ce s-a întâmplat, de fapt

Gigi Becali, prima reacţie după ce a fost implicat într-un accident rutier

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Gigi Becali a oferit prima reacţie, după ce a fost implicat într-un accident rutier. Patronul de la FCSB a negat cele întâmplate în dimineaţa zilei de miercuri şi a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali ar fi făcut un accident rutier în apropierea bisericii pe care o construieşte, din banii săi. Totul s-a întâmplat în zona Pipera.

Gigi Becali, prima reacţie după ce a fost implicat într-un accident rutier

Conform colegilor de la spynews.ro, Becali a fost implicat într-un accident, din fericire, minor, din cauza traficului dificil din Pipera, de la primele ore ale dimineţii. Becali s-a ciocnit de o maşină în care se aflau două femei.

Ulterior, Gigi Becali a oferit prima reacţie, după incident. Acesta a negat cele întâmplate şi a transmis că doar s-a oprit într-un sens giratoriu, lucru nepermis de lege, pentru a discuta cu două femei.

„Sunt minciuni, n-am făcut niciun accident. Ce, dacă am oprit într-un sens giratoriu, am făcut accident? Am oprit acolo ca să vorbesc cu niște doamne machidoance”, a declarat Gigi Becali, conform sportpesurse.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali a fost surprins vorbind la telefon câteva zeci de minute, înainte să le transmită celor două femei că pot pleca de la faţa locului. Asta în contextul în care, la o mică distanţă, avusese loc un accident mai grav, iar în spatele celor două maşini ajunsese o autospecială pentru a interveni.

Acesta a fost al doilea incident din trafic în care a fost implicat patronul de la FCSB, într-un singur an, după ce în noiembrie 2023 s-a ales cu o coastă fisurată, după accidentul în urma căruia a ajuns cu bolidul în şanţ. Patronul a ajuns la Poliţie dimineaţa, la ora 3, pentru a fi testat antidrog şi alcoolemie, la momentul respectiv.

„Eu sunt bine sănătos, dar tot am aşa o fisură. Am făcut RMN şi am o fisură la coastă. De aia s-a făcut accidentul. Să nu mă duc la sfinţire la Comanca, la Olăneşti. Am băgat un corset şi am plecat. Acum mă întorc. Omul ăla a plecat de frică. S-a făcut că nu vede. Dacă n-ai bărbăţie… Pe vremea la Ceauşescu ne-am bătut vreo 5-6 inşi”, spunea atunci Becali.

Reclamă

Suma uriaşă pe care Gigi Becali a primit-o de la firma de asigurări, după ce a făcut accident şi a ajuns cu bolidul de lux în şanţ, anul trecut

S-a aflat suma uriaşă pe care Gigi Becali a primit-o de la firma de asigurări, după ce a făcut accident. Patronul de la FCSB a dezvăluit faptul că nu mai puţin de 200.000 de euro va primi, ca urmare a faptului că maşina sa a fost avariată serios.

Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier, la începutul lunii noiembrie. La momentul respectiv, patronul de la FCSB a încercat să evite o altă maşină, şi a ajuns direct în şanţ cu bolidul său de lux.

Latifundiarul din Pipera a mai declarat că îşi va repara bolidul, în schimbul acestui fapt urmând să plătească nu mai puţin de 100.000 de euro.

De la asigurări mi-au zis că îmi plătesc 330.000 de euro, dar îmi iau maşina. Mi-au luat-o, au scos-o la licitaţie şi am cumpărat-o eu cu 160.000 de euro şi ei îmi mai dau doar 200.000 de euro. În România o repar cu 100.000 de euro.

Am primit şi 100.000 de euro daune pentru coasta fisurată, pentru tratament. Când eşti cu Hristos, eşti ca un leu între câini şi vulpi. Sunt cu Hristos şi cred în El şi sunt ca un leu între câini şi vulpi„, a declarat Gigi Becali, conform romaniatv.net.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:43

Gică Hagi, încă două mutări la Farul! Anunţul oficial, după startul ratat din Liga 1

18:39

Dumitru Dragomir a făcut praf o candidată la titlu: „Nu e nici de locul 6”. Discurs vehement al fostului preşedinte LPF

18:23

Motivul pentru care a fost blocat transferul lui Albion Rrahmani la Rangers! Atacantul poate rămâne la Rapid! Anunţul scoţienilor

18:23

Echipele româneşti şi-au aflat adversarele din preliminariile Cupei CEV şi Challenge Cup la volei

18:03

Adrian Mutu a comentat reuşita jucătorului care l-a făcut praf după plecarea de la CFR Cluj! Ce i-a transmis şi lui Dan Petrescu

17:49

VideoJudeţul campionilor! Suceava e în top când vine vorba de canotaj! Lipă, Radiş şi soţii Cozmiuc provin din Moldova

1 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 2 FotoCine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare 3 Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut 4 Suma uriaşă pe care Gigi Becali a putut să le-o dea lăutarilor pentru dedicaţii la nunta lui Ianis Hagi 5 EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână 6 FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv
Citește și