Închide meniul

Suma uriaşă pe care Gigi Becali a primit-o de la firma de asigurări, după ce a făcut accident şi a ajuns cu bolidul în şanţ

Viviana Moraru Publicat: 27 decembrie 2023, 21:27

Reclamă
Suma uriaşă pe care Gigi Becali a primit-o de la firma de asigurări, după ce a făcut accident şi a ajuns cu bolidul în şanţ

Suma uriaşă pe care Gigi Becali a primit-o de la firma de asigurări, după ce a făcut accident şi a ajuns cu bolidul de lux în şanţ

Gigi Becali şi bolidul său de lux/ Colaj Hepta, observatornews.ro

S-a aflat suma uriaşă pe care Gigi Becali a primit-o de la firma de asigurări, după ce a făcut accident. Patronul de la FCSB a dezvăluit faptul că nu mai puţin de 200.000 de euro va primi, ca urmare a faptului că maşina sa a fost avariată serios.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier, la începutul lunii noiembrie. La momentul respectiv, patronul de la FCSB a încercat să evite o altă maşină, şi a ajuns direct în şanţ cu bolidul său de lux.

Suma uriaşă pe care Gigi Becali a primit-o de la firma de asigurări, după ce a făcut accident şi a ajuns cu bolidul de lux în şanţ

Gigi Becali a oferit detalii incredibile despre profitul înregistrat, ca urmare a accidentului în care a fost implicat. Acesta a dezvăluit că firma de asigurări i-a scos maşina la licitaţi, însă tot el a cumpărat-o, urmând să primească şi suma de 200.000 de euro din partea asiguratorilor.

De asemenea, latifundiarul din Pipera a mai declarat că îşi va repara bolidul, în schimbul acestui fapt urmând să plătească nu mai puţin de 100.000 de euro.

„De la asigurări mi-au zis că îmi plătesc 330.000 de euro, dar îmi iau maşina. Mi-au luat-o, au scos-o la licitaţie şi am cumpărat-o eu cu 160.000 de euro şi ei îmi mai dau doar 200.000 de euro. În România o repar cu 100.000 de euro.

Reclamă

Am primit şi 100.000 de euro daune pentru coasta fisurată, pentru tratament. Când eşti cu Hristos, eşti ca un leu între câini şi vulpi. Sunt cu Hristos şi cred în El şi sunt ca un leu între câini şi vulpi„, a declarat Gigi Becali, conform romaniatv.net.

Gigi Becali, după accidentul în care a ajuns cu bolidul în şanţ

Gigi Becali s-a ales cu o coastă fisurată după accidentul în urma căruia a ajuns cu bolidul în şanţ. Patronul a ajuns la Poliţie luni dimineaţă, la ora 3, pentru a fi testat antidrog şi alcoolemie.

„Eu sunt bine sănătos, dar tot am aşa o fisură. Am făcut RMN şi am o fisură la coastă. De aia s-a făcut accidentul. Să nu mă duc la sfinţire la Comanca, la Olăneşti.

Reclamă 4 / 0/3

Am băgat un corset şi am plecat. Acum mă întorc. Omul ăla a plecat de frică. S-a făcut că nu vede. Dacă n-ai bărbăţie… Pe vremea la Ceauşescu ne-am bătut vreo 5-6 inşi.

Acum am o fisură, mi-am pus corset şi am plecat la sfinţire, la biserică. Fisura este la coastă. Nu este grav. Şi dacă e grav, dacă ai bărbăţie, suporţi şi durerea şi totul.

Problema este că a venit din lateral. Eu eram în depăşirea lui când el a intrat în mine. Aveam două soluţii: instinctul este să intru în şanţ şi să distrugi maşina. I-a fost frică, îţi dai seama”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și