Închide meniul

1 mai tare ca altul! Nume mari ale boxului au urcat în ring aseară. KO șocant reușit de Lara

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 2 mai 2021, 12:05

1 mai tare ca altul! Nume mari ale boxului au urcat în ring aseară. KO șocant reușit de Lara

Erislandy Lara

Andy Ruiz, fostul campion mondial la categoria grea, cel care i-a administrat lui Joshua prima înfrângere din carieră, a avut emoții cu Chris Arreola. Acesta a reușit să îl pună la podea pe Ruiz în runda a doua, iar apoi a fost aproape de același lucru în repriza a treia, dar mexicanul a revenit în meci și s-a impus la decizie, câștigând toate celelalte runde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ruiz a avut parte de o schimbare importantă în carieră, antrenându-se pentru acest meci la sala lui Canelo Alvarez, unul dintre cei mai buni boxeri de pe planetă în acest moment. Fostul campion mondial are în față două meciuri foarte tari, cu Luis Ortiz sau cu Deontay Wilder, ambii boxeri de top în cadrul categoriei grea.

Tot la categoria grea a luptat și Jo Parker, un alt fost campion mondial. Acesta l-a învins la decizie împărțită pe Derek Chisora, după un meci care putea fi câștigat de oricare dintre cei doi. Chisora a cerut revanșa, meci ce poate avea loc doar dacă dorește și Parker, acesta având și alte opțiuni în față, cum ar fi revanșa cu Dillian Whyte.

Knockout-ul serii a fost obținut de Erislandy Lara. Cubanezul a devenit campion mondial WBA Regular, după ce l-a făcut praf pe Thomas LaManna în doar 90 de secunde! Lara a reușit un overhand de stânga ce l-a trimis la podea definitiv pe LaManna. Acesta este un nume mare în box, deși nu a avut parte de cea mai bună promovare de-a lungul carierei. Lara este cunoscut pentru pasionații de box ca omul care l-a învins pe Canelo, în 2014, însă arbitrii meciului au decis altceva. 

Reclamă

În alte meciuri, Dmitry Bivol unul dintre cei mai buni semi-grei din lume, l-a învins la decizie pe Craig Richards, păstrându-și centura WBA Super. Rusul din Kârghistan a rămas astfel neînvins în cele 18 meciuri din carieră, și așteaptă un meci tare în toamnă cu Beterbiev, celălalt mare campion de la semi-grea.

O victorie importantă a înregistrat-o și Chris Eubank Jr, cel care s-a impus la decizie în fața lui Marcus Morrison. Jr. este unul dintre cei mai iubiți boxeri din Anglia, fiind fost campio WBA Interim și IBO.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Andy Ruiz a câștigat cu emoții
  • Lara a reușit un KO șocant

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:59 Sorana Cîrstea a coborât în clasamentul WTA! Ascensiune impresionantă pentru Gabriela Ruse! Pe ce locuri se află Simona Halep 8:37 Xavi a dat de pământ cu La Liga după El Clasico! Antrenorul Barcelonei, un car de nervi: „E o ruşine! Nu vreau să tac” 8:28 Un jucător important de la FCSB e pe picior de plecare! Gigi Becali: „Îl las liber” 21
apr.
23:57
Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat
21
apr.
23:50
VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia
21
apr.
23:45
Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă”
21
apr.
23:30
Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico
21
apr.
23:13
EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile”
21
apr.
22:27
VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii
21
apr.
21:57
„Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!”
Vezi toate știrile
Citește și