Închide meniul

Anderson Silva, făcut KO la 45 de ani. Final dureros de carieră pentru unul dintre cei mai buni luptători din istorie

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 1 noiembrie 2020, 12:20

Anderson Silva, făcut KO la 45 de ani. Final dureros de carieră pentru unul dintre cei mai buni luptători din istorie

Profimedia Images

Anderson Silva făcut KO

Anderson Silva a fost făcut KO în runda a 4-a, în meciul din această dimineață din UFC. Brazilianul, ajuns la 45 de ani, nu mai este la nivelul la care lupta în urmă cu 10 ani, când era cel mai bun luptător din lume. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Silva a debutat în UFC în 2006, la vârsta de 31 de ani. Acesta a demolat absolut orice adversar i-a ieșit în cale timp de 16 meciuri, având unele dintre cele mai spectaculoase KO-uri din istorie. Silva a suferit prima înfrângere în UFC abia în 2012, când a fost făcut KO de Weidman, cel cu care a suferit apoi o accidentare groaznică la picior, în revanșă. Mulți au considerat că atunci era momentul perfect să se retragă, dar acesta a continuat să lupte și a strâns o singură victorie în următoarele 7 meciuri, ajungând să fie făcut KO de o manieră prin care chiar el își făcea KO adversarii în urmă cu un deceniu.

Imediat după meci, președintele UFC, Dana White, a declarat că speră ca Anderson să se retragă. ”Nu trebuia să îl las să lupte în seara asta, dar îl respect pentru cât de mare a fost ca luptător și ce a făcut pentru această companie. Sper să se retragă, are deja 45 de ani”, a spus White.

În replică, Anderson Silva a declarat imediat după meci că nu a luat o hotărâre. ”Nu știu ce să zic acum. Voi merge acasă, voi discuta cu echipa mea și vom lua o decizie. Nu știu să vă spun acum dacă a fost ultimul meci din carieră sau nu, tot ce știu este că iubesc să fac asta”, a spus Silva.

Acesta nu va mai lupta cu siguranță în UFC, dar poate ajunge în alte promoții ca Bellator, care a luat mai mulți luptători dați afară de UFC, sau ONE FC, cea mai tare promoție din Asia.

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și