Închide meniul

Andreea Ana a scris istorie pentru sportul românesc! Tânăra a devenit prima campioană europeană la lupte din țara noastră

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 31 martie 2022, 20:40

Andreea Ana a scris istorie pentru sportul românesc! Tânăra a devenit prima campioană europeană la lupte din țara noastră

Andreea Ana a devenit prima campioană europeană la lupte din România

Facebook / Comitetul Olimpic şi Sportiv Român

Andreea Ana (21 de ani) a scris istorie pentru sportul românesc. Ea a devenit prima campioană europeană la lupte din ţara noastră. Tânăra sportivă a câştigat medalia de aur la turneul desfăşurat la Budapesta, după ce a învins-o în finală pe ucraineanca Oleksandra Khomenets.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Ana a scris o nouă filă de istorie pentru sportul românesc. Tânăra sportivă, în vârstă de 21 de ani, a devenit prima campioană europeană la lupte din ţara noastră.

Andreea Ana a devenit prima campioană europeană la lupte din România! A câștigat dramatic finala de la Budapesta

Andreea a obţinut medalia de aur la Campionatul European desfăşurat la Budapesta, după ce a câştigat dramatic finala cu sportiva ucraineancă Oleksandra Khomenets, scor 7-5.

Victoria sportivei noastre a venit în ultimele două secunde ale finalei din Ungaria.

Născută în Mangalia, Andreea Ana este campioană mondială și europeană la U23. Sportiva româncă mai are în palmares 4 medalii la juniori și a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Reclamă

Luptătoarea Ana a scris istorie în sportul românesc!

„Aur… România are în premieră o campioană europeană la lupte!

Andreea ANA e prima luptătoare din România care reușește să câștige titlul european la seniori. La întrecerile de seniori de la Budapesta, Andreea a dominat lupta cu ucraineanca Oleksandra Khomenets și a adus României în ultimele două secunde ale meciului o medalie istorică. Scor 7-5.

Andreea Ana e campioană mondială U23 și campioană europeană U23, mai are în palmares alte 4 medalii la juniori și a participat la JO Tokyo 2020. Andreea, 21 de ani, antrenată la lot de Nikolai Stoyanov și Adina Popescu, e una dintre sportivele care visează la Paris 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Născută la Mangalia, unde a început această disciplină, ea e legitimată la CSA Steaua.

Felicitări, Andreea! Suntem mândri de tine!”, a anunţat Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, pe contul de Facebook.

Recomandări
  • Andreea Ana a scris istorie în sportul românesc
  • Tânăra sportivă a devenit prima campioană europeană la lupte din România

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și