Închide meniul

Andrei Stoica, învins în meciul de titlu mondial din Singapore. Mister KO a rezistat incredibil în fața campionului

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 18 decembrie 2020, 14:28

Andrei Stoica, învins în meciul de titlu mondial din Singapore. Mister KO a rezistat incredibil în fața campionului

Youtube

Andrei Stoica

Andrei Stoica a fost învins în meciul de titlu mondial din promoția ONE Championship de ucraineanul Roman Kryklia, cel care deținea centura de campion. Stoica a dus 5 runde grele, în care Kryklia l-a lovit cu brațele, cu picioarele dar și cu genunchii. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ucraineanul nu s-a sfiit nici să îi dea un cap în gură lui Andrei Stoica, în ultima rundă. Arbitrul oprise meciul dar Kryklia a continuat să îl lovească. Din fericire pentru ucrainean, Andrei a ales să continue meciul, deși putea renunța iar Kryklia putea fi penalizat.

Câștigătorul oficial al meciului a fost Roman Kryklia. Acesta a dominat toate rundele și și-a păstrat centura.

Scorul AS.ro: Kryklia a câștigat toate rundele cu Andrei Stoica, decizia va fi 50-45 pentru Roman Kryklia.

Runda 5: Doar un KO îl mai poate salva pe Andrei, dar luptătorul român nu pare să aibă o seară bună. Ultima rundă. Un prim minut mai echilibrat, Andrei caută KO-ul în această ultimă rundă. Lovitură puternică de genunchi a lui Kryklia, care trimite niște lovituri puternice la corp. Mai este un minut din meci. Andrei conectează cu o dreaptă. 

Reclamă

Cei doi se dau cap în cap iar Andrei este lovit cu genunchiul în cap și cu o dreaptă după ce arbitru a zis stop. Meciul este oprit momentan.

La reluare se vede că Kryklia îl lovește pe Andrei cu capul în față în mod intenționat. 

Meciul se reia, mai sunt câteva secunde. Cei doi se iau la bătaie, putem vedea un KO oricând. Momente incredibile între cei doi. 

Reclamă 4 / 0/3

Runda 4: Andrei are deja o nevoie să îl pună jos pe Kryklia pentru a câștiga acest meci. Stoica este verificat de docctor la începutul reprizei. Kryklia forțează un KO în această rundă. Andrei are nevoie de o minune pentru a câștiga acest meci. Ucraineanul luptă foarte relaxat, simțind că este la conducerea meciului. Lovituri puternice pentru Kryklia pe final de rundă. 10-9 pentru Kryklia, care conduce cu 40-36.

Runda 3: Kryklia începe iar în forță, cu lovituri puternice din clinch. Andrei încearcă în continuare să lupte pe contră, dar ucraineanul evită bine loviturile până acum. Loviturile lui Kryklia sunt din ce în ce mai puternice, Stoica rezistă cu greu. Andrei încearcă o lovitură de picior la cap, dar este dezechilibrat de adversar. 10-9 pentru Kryklia, care conduce cu 30-27

Runda 2: Repriza începe tot cu Kryklia în atac. Acesta își folosește mai mult loviturile de picior. Andrei stă prea mult în defensivă, încasând lovituri, chiar dacă cele mai multe sunt în gardă. Andrei atacă mai mult în ultimul minut dar Kryklia este în control. 10-9 pentru Kryklia, care conduce cu 20-18

Runda 1: Rundă dominată de Kryklia, care a avut mai multă activitate. Ucraineanul a lovit mult la corp cu bratele, în timp ce Stoica a încercat să contreze cu lovituri singulare care au ratat ținta. Lovituri puternice de picior și de genunchi pe final de rundă pentru Kryklia. 10-9 pentru Kryklia

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și