Închide meniul

Benny vs Badr Hari, oficial pe 19 decembrie! Luptătorul român îi cheamă pe fani alături de el

Florian Ceafalău Publicat: 5 noiembrie 2020, 13:44

Benny vs Badr Hari, oficial pe 19 decembrie! Luptătorul român îi cheamă pe fani alături de el

GLORY

Benny vs Badr Hari

  • Benny vs Badr Hari a fost reprogramat
  • Meciul are loc pe 19 decembrie
  • Cine câștigă luptă pentru centură

Benny și Badr Hari trebuiau să lupte în luna noiembrie a acestui an, dar marocanul s-a îmbolnăvit de Covid și confruntarea a fost amânată. Cei de la Glory, promoția care organizează gala, au anunțat o nouă dată pentru meciul dintre cei doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Benny și Badr vor lupta pe 19 decembrie, la Rotterdam. Ca și până acum, meciul va desemna următorul challenger la centura de campion a lui Rico Verhoeven.

Luptătorul romând a postat azi pe pagina sa de Facebook un mesaj pentru fanii sportului de contact: ”Sunt bucuros să anunț că am aflat noua dată a meciului cu Badr Hari. Cine este alături de mine pe 19 decembrie? Sus România!”, a scris Benny.

Reclamă

Acesta pornește ca favorit în fața lui Badr Hari, cel care este departe de luptătorul de legendă pe care îl știu fanii. De altfel, marocanul nu a mai câștigat un meci din 2015, de mai bine de 5 ani, având 2 înfrângeri cu Rico Verhoeven și un meci cu Hesdy Gerges după care amândoi au fost depistați pozitiv cu substanțe interzise.

În schimb, Benny a strâns 15 victorii și 3 înfrângeri de la ultimul meci câștigat de Badr Hari, avantajul fiind clar de partea sa. Benny se antrenează pentru acest meci cu Rico Verhoeven, campionul Glory la categoria grea, cel care are 2 victorii atât cu Badr Hari cât și cu Benny, dar care îl ajută în pregătire pe sportivul român.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Înfrângere dureroasă pentru Diana Belbiță! Adversara i-a fracturat mâna la finalul primei runde
FIGHT • 4 feb., 18:13
Înfrângere dureroasă pentru Diana Belbiță! Adversara i-a fracturat mâna la finalul primei runde
Tragere la sorți incredibilă a turneului la grea! Doi prieteni vor trebui să lupte între ei
FIGHT • 31 ian., 14:34
Tragere la sorți incredibilă a turneului la grea din Glory! Doi prieteni vor trebui să lupte între ei
Schimbare de adversar pentru Benny! Se bate cu un turc suspendat pentru dopaj în urmă cu 2 ani
FIGHT • 29 ian., 16:05
Schimbare de adversar pentru Benny! Se bate cu un turc suspendat pentru dopaj în urmă cu 2 ani
Gala de box Fight Nation este LIVE VIDEO în AntenaPLAY, duminică 28 ianuarie de la 22:00
Fight • 28 ian., 21:55
Gala de box Prestige Fight a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Show total în ring
Șansă mare pentru Benny Adegbuyi! Se bate în meciul de rezervă al turneului la grea
FIGHT • 16 ian., 18:57
Șansă mare pentru Benny Adegbuyi! Se bate în meciul de rezervă al turneului la categoria grea