Închide meniul

"Bombardierul" Pascu vrea să ducă luptători români în UFC și Bellator: ”Am vorbit cu antrenorul lui McGregor”

Florian Ceafalău Publicat: 1 mai 2021, 18:34

"Bombardierul" Pascu vrea să ducă luptători români în UFC și Bellator: ”Am vorbit cu antrenorul lui McGregor”

Bellator

Ion Pascu Bombardierul

  • iFight este după finala iUmor
  • Gala va avea loc miercuri, 12 mai
  • Meciurile vor fi pe Antena 1

Ion Pascu va lupta pentru prima dată în România, într-un meci de MMA, după o pauză de 5 ani. Pascu a avut în această perioadă mai multe meciuri la cel mai înalt nivel, în promoții ca Bellator, ACB sau BAMMA, acolo unde devenise și challenger obligatoriu la centura de campion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pascu a obținut în toamna lui 2020 cea mai mare victorie din MMA-ul românesc, după ce l-a învins pe Stefano Paterno în gala Bellator din Italia. Acesta a făcut parte dintr-o echipă mare de la SBG Dublin, clubul unde se antreneaza și Conor McGregor, alături de el la gală fiind chiar antrenorul lui McGregor, John Kavanagh.

Cei doi au o relație foarte bună de mai bine de 4 ani, de când Pascu face parte din echipa SBG Dublin. John Kavanagh a fost invitat de Pascu în România, iar proiectul Heroes Fight League are ca scop promovarea sportivilor români către marile promoții din lume, după cum a declarat chiar ”Bombardierul”.

Reclamă

”Am vorbit cu John și este foarte încântat de faptul că avem o promoție nouă în România. În afară de mine și de câțiva români care s-au antrenat la el la sală, nu știe niciun român. Mi-a urat succes, pentru că voi și lupta în main event, iar pe viitor este deschis la o colaborare între SBG Dublin și luptătorii din Heroes Fight League”, a declarat Pascu pentu AS.ro.

Acesta lucru ar urma să faciliteze intrarea sportivilor în gale mari: 

Reclamă

”Ca în orice domeniu, și în MMA contează relațiile. Dacă ai un promoter bun sau ești la o sală mare, ca SBG, ai șanse mari să intri într-o promoție de top ca UFC sau Bellator. Am vorbit cu John iar cei mai buni luptători români din galele Heroes pe care le vom avea vor fi monitorizați și vor putea face pasul spre o promoție de top. Chiar zilele trecute au întrebat cei de la Bellator de un luptător la 77kg, care să lupte într-o gală în SUA, însă momentan nu avem nu sportiv care să facă față la acel nivel”, a declarat Pascu.

În acest moment, România are mai mulți sportivi ce evoluează la cel mai înalt nivel în MMA. Nicolae Negumereanu și Diana Belbiță sunt sub contract cu UFC, în timp ce Aurel Pîrtea este pe locul 6 în promoția ACA, una dintre cele mai puternice din lume. De asemenea, Ion Surdu tocmai ce a obținut o victorie prin KO în promoția KSW din Polonia.

Ion Pascu va da piept cu Maksim Sergeev, pe 12 mai, în gala iFight Heroes, ce va fi transmisă pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” Vezi toate știrile