Închide meniul

Canelo a câștigat cel mai ușor meci din carieră. Yildirim nu a trecut de runda a treia, deși mexicanul nu a forțat deloc

Florian Ceafalău Publicat: 28 februarie 2021, 8:15

Canelo a câștigat cel mai ușor meci din carieră. Yildirim nu a trecut de runda a treia, deși mexicanul nu a forțat deloc

Profimedia Images

Canelo vs Yildirim

  • Canelo a câștigat rapid
  • Mexicanul nu a forțat deloc
  • Turcul Yildirim, prestație foarte slabă

Canelo și Yildirim au oferit un meci de uitat, pe care nu îl vei povesti niciodată nepoților. Cei doi au boxat timp de 3 runde, deși mexicanul a fost cel care s-a ocupat mai mult de acest lucru, turcul fiind la primire. Nici la acest lucru nu s-a priceput prea bine, renunțând după 3 runde în care nu a făcut decât să stea în gardă. În runda a treia, Canelo l-a trimis la podea pe turc, dar acesta s-a ridicat imediat, nefiind afectat foarte tare de lovitură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mândria Turciei, așa cum anunța presa din țara sa, a avut o prestație jenantă. Acesta a avut în total, pe perioada celor 3 runde, doar 11 lovituri reușite. Yildirim a fost primul turc ce a boxat cu titlurile mondiale pe masă, însă s-a comportat ca un începător, renunțând deși nu era vizibil afectat de lovituri. Într-un sport unde boxerii luptă până la ultima picătură de transpirație și sudoare, Yildirim a decis să abandoneze fără regrete după doar 3 runde.

Canelo vs Saunders, programat în mai

Canelo se poate gândi acum liniștit la meciul cu Billy Joe Saunders, ce are loc pe 8 mai. Această confruntare era stabilită încă dinainte de meciul din această dimineață, o dovadă în plus că mexicanul știa că nu va avea bătăi de cap cu Yildirim.

Reclamă

Meciul va avea o miză în plus pentru Canelo, cel care își poate adăuga la colecția de centuri și titlul WBO, cel care este în posesia britanicului în acest moment. După ce a făcut ravagii la categoria mijlocie, Canelo începe să pună stăpânire și pe categoria super mijlocie, acolo unde mai are doar 2 nume de ”executat”, BJS și Caleb Plant, americanul ce deține titlul în versiunea IBF.

Atât Saunders cât și Plant sunt boxeri neînvinși până în acest moment, Saunders fiind 30-0, cu câteva nume importante învinse în palmares, ca David Lemieux sau Chris Eubank Jr, în timp ce Plant este 21-0, fără victorii în fața unor adversari cu nume până acum.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gala de MMA Hexagone 14 este LIVE azi în AntenaPLAY de la ora 21:30
FIGHT • 10 feb., 21:20
Gala de MMA Hexagone 14 a fost în AntenaPLAY. Un român luptă în Franța
Anamaria Prodan, învăţată de iubitul Ronald Gavril să lovească cu pumnul: "Viața începe acolo unde se termină frica!"
Extra • 6 feb., 17:35
Anamaria Prodan, învăţată de iubitul Ronald Gavril să lovească cu pumnul: „Viața începe acolo unde se termină frica!”
Tragere la sorți incredibilă a turneului la grea! Doi prieteni vor trebui să lupte între ei
FIGHT • 31 ian., 14:34
Tragere la sorți incredibilă a turneului la grea din Glory! Doi prieteni vor trebui să lupte între ei
Schimbare de adversar pentru Benny! Se bate cu un turc suspendat pentru dopaj în urmă cu 2 ani
FIGHT • 29 ian., 16:05
Schimbare de adversar pentru Benny! Se bate cu un turc suspendat pentru dopaj în urmă cu 2 ani
Gala de box Fight Nation este LIVE VIDEO în AntenaPLAY, duminică 28 ianuarie de la 22:00
Fight • 28 ian., 21:55
Gala de box Prestige Fight a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Show total în ring