Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Benny Adegbuyi, dezvăluiri despre familie! Cum trăiesc meciurile mama şi sora românului. "Sora mea nu se mai oprea din plâns"

Antena Sport Publicat: 22 decembrie 2020, 20:34

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Benny Adegbuyi, dezvăluiri despre familie! Cum trăiesc meciurile mama şi sora românului. "Sora mea nu se mai oprea din plâns"

AntenaSport

Benny Adegbuyi, dezvăluiri despre familie

  • Benny Adegbuyi l-a învins pe Badr Hari, în Glory 76
  • Adegbuyi a fost invitatul lui Cătălin Oprişan, la AS.ro LIVE

Mama şi sora acestuia nu au puterea să vadă luptele, iar fiul de numai 5 ani nu are încă voie să îşi urmărească tatăl în ring. Ar putea fi afectat de o eventuală lovitură năucitoare încasată de Benny.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Benny Adegbuyi: "Sora mea a plâns şi nu se mai oprea din plâns"

"Sunt un familist, am un copil de 5 ani. Stăm pe facetime în fiecare zi. El nu se uită la meciurile mele. În schimb, mama şi sora mea nu se uită la meciurile mele. Mă sună după şi îmi spun că au stat după colţ şi nu s-au uitat. 

Primele persoane cu care am vorbit după meci au fost ele, sora mea şi mama mea. Erau în extaz, erau bucuroase. Sora mea a plâns şi nu se mai oprea din plâns. I-am zis `Măi, Pati, s-a terminat, am câştigat.` Nu înţelegeam ce zice. 

Reclamă

E mult mai greu de pe margine. În ring, eşti concentrat. De pe margine, nu poţi face nimic, decât să ţipi", a spus Benny Adegbuyi, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.  

Vezi mai jos declaraţiile lui Benny Adegbuyi, de la AS.ro LIVE

 

Reclamă

Benny Adegbuyi i-a spart nasul lui Badr Hari

Benny Adegbuyi l-a pus la podea de două ori pe Badr Hari, în repriza a treia din Glory 76, disputată în Olanda. Croşeul care i-a spart nasul îi pune în pericol cariera celebrului marocan. 

Promotor al galelor de K1, Eduard Irimia se așteaptă ca starul marocan să nu mai revină în ring. Este convins că organizatorii Glory vor avea de pierdut din cauza faptului că Badr Hari a ratat șansa de a se lupta pentru titlul mondial la categoria grea.

Reclamă 4 / 0/3

"Îl felicit din tot sufletul pe Benny, deoarece este de apreciat modul in care a reuşit să revină la controlul meciului după ce fusese trimis la podea de Badr, iar apoi numărat. Benny a făcut meciul vieții sale şi merită felicitat.

Dar totuşi consider că acest rezultat este o lovitură dură pentru Glory, deoarece aproape sigur această promoție l-a pierdut pe Badr, cel care avea un important bazin de fani. Nu cred că Badr o să mai revină in ring, iar acest meci a fost meciul lui de pensionare”, a declarat Eduard Irimia.

Benny Adegbuyi a anunţat când se va retrage

De cealaltă parte, pe Benny îl mai despart măcar 2-3 ani de retragere. Între timp, el vrea să îi "fure" centura de campion prietenului Rico Verhoeven. Românul împlineşte curând 36 de ani şi nu se mai vede în ring la 40.   

”În ianuarie fac 36 de ani. Nu m-am gândit când mă voi retrage. Nu vreau să mă bat până la 40 de ani. Planul meu este să devin cel mai bun luptător din lume, să devin o legendă, cum este Badr Hari, să mă țină minte toată lumea, să zică:

`Uite, domne, românul ăsta a fost cel mai bun`. Sunt pe punctul de a realiza asta. Îmi doresc foarte tare să câștig centura. Vreau să mai lupt 2-3 ani, până aproape de 40”, a declarat Benny, în exclusivitate la AS.ro LIVE.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacția lui Uku Jurjendal, după ce l-a distrus pe Badr Hari, în Glory 89
AntenaPLAY • 8 oct., 12:24
Reacția lui Uku Jurjendal, după ce l-a distrus pe Badr Hari, în Glory 89: ”E un vis împlinit”
Badr Hari, serie catastrofală în Glory
FIGHT • 8 oct., 11:14
Badr Hari, serie catastrofală în Glory! A pierdut toate meciurile, ultimul în faţa lui Uku Jurjendal, în AntenaPLAY
Glory 89 LIVE VIDEO | Gala în care luptă trei români şi în care Badr Hari se bate pentru 500.000 de euro
AntenaPLAY • 8 oct., 0:14
Badr Hari, înfrângere incredibilă în Glory 89. A fost numărat de 4 ori în două reprize. Victorie pentru Bogdan Stoica
Bogdan Stoica, victorie uriașă în gala Glory 89
Fight • 7 oct., 23:33
Bogdan Stoica, victorie uriașă în gala Glory 89, live în AntenaPLAY. Revenire de senzație, după 9 ani
Lovitura care l-a făcut praf pe Badr Hari, în Glory 89
Fight • 7 oct., 23:02
Lovitura care l-a făcut praf pe Badr Hari, în Glory 89. A fost numărat de patru ori