Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE ”În clasa a 6-a profesoara a râs de mine că nu pot ajunge ce îmi doresc!” Câțiva ani mai târziu a avut ofertă și de la Steaua și de la Dinamo

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 21 ianuarie 2021, 12:02

EXCLUSIV AS.ro LIVE ”În clasa a 6-a profesoara a râs de mine că nu pot ajunge ce îmi doresc!” Câțiva ani mai târziu a avut ofertă și de la Steaua și de la Dinamo

AS.ro LIVE

Ion Pascu Bombardierul

Ion Pascu este de ani de zile cel mai bun luptător de MMA din țară. Acesta a povestit un episod neplăcut, de pe vremea când avea doar 13 ani și era elev la școală, în Constanța. Pascu a fost traumatizat de profesoara de geografie, care i-a spus că nu poate fi niciodată polițist, așa cum își dorea când era copil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luptătorul a povestit întâmplarea la AS.ro LIVE:

În generală, eram clasa a șasea, eram la oră la doamna profesoară de geografie. S-a gândit să scriem fiecare pe foaie ce vrem să fim când ne facem mari. Am scris fiecare, după care a început să citească. Eu am scris că vreau să mă fac polițist. 

Se uită și zice… ”Pascu, polițist??? Niciodată!”. A avut o reacție urâtă. Apoi m-am gândit că poate puteam să scriu altceva. Poate scriam altceva și spunea că voi putea să devin. Apoi mi-am dat seama, se referea că nu învățam bine și ca să fiu polițist trebuie să am medii mari. Îți dai seama dacă țin mint și acum, m-a afectat, mi-a zis că nu pot să fac ceva ce îmi doream, a spus Pascu.

Video cu declaraţiile lui Ion Pascu

Reclamă
7 ani mai târziu a fost ofertat de Steaua și Dinamo

Acesta a spus că atunci când a avut succes la lupte libere, a vrut să se ducă înapoi la acea profesoară și să îi spună că a ajuns totuși cineva. Acesta a avut ofertă de transfer și de la Steaua și de la Dinamo:
 
Când aveam 20 de ani trebuia să fac armata, și aveam cerere de transfer și de la Steaua și de la Dinamo. Dar în cele din urmă nu am fost la niciuna, am ales să rămân la Constanța, a spus Ion Pascu la AS.ro LIVE.

Un episod amuzant, la campionatul mondial de BJJ de la arabi

Pascu a povestit și nu episod amuzant din cariera sa. Acesta a luptat în 2012 la Campionatul Mondial de Jiu Jitsu Brazilian organizat de arabi, și a luat două medalii, de aur și de argint. Locul 2 are însă o poveste neplăcută dar și amuzantă. Pascu a luptat cu fiul unui șeic care era prezent la competiție, iar pe finalul meciului a fost dezavantajat de arbitru pentru ca adversarul să câștige.

De nervi pentru nedreptatea făcută, Pascu a vrut să se certe cu oficialii, dar acest lucru i-ar fi adus probabil o ședere după gratii la arabi, acolo unde indisciplina, mai ales la adresa ”regalității”, este foarte dur sancționată.

Reclamă 4 / 0/3

Era meciul strâns dar aveam un avantaj. În ultimele secunde m-au penalizat degeaba și l-au dat pe el câștigător, am fost foarte nervos!”, a spus Pascu.

Video cu dezvăluirile făcut de "Bombardierul" Pascu!

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și