Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Ion Pascu, uimit la prima luptă cu Conor McGregor: "Bă, ce fac ăştia!". Cum s-a descurcat "Bombardierul" în faţa vedetei din UFC

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 ianuarie 2021, 16:09

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Ion Pascu, uimit la prima luptă cu Conor McGregor: "Bă, ce fac ăştia!". Cum s-a descurcat "Bombardierul" în faţa vedetei din UFC

AS.ro

Ion Pascu a povestit cum a ajuns să se antreneze cu Conor McGregor

Ion Pascu a început să se antreneze acum cinci ani în sala din Dublin, unde se antrena şi Conor McGregor. Luptătorul român a povestit cum s-au cunoscut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Pascu: "A căscat ochii: 'Hey, omule'!"

"Eram la sală, am terminat antrenamentul. Nu mai erau sportivi, era pe seară. Văd pe saltea un băiat, se încălzea şi zic: 'bă, cine e ăsta?!'. 

Cum mă uitam sper el, a căscat ochii: 'Hey, omule! Ce faci?'. Se comporta ca şi cum ştia de mine, deşi nu ne cunoscusem. 

Cred că ştia de la ceilalţi sportivi şi de la antrenor: 'Uite, a venit unul la noi în sală, e bun, foarte bun'!", a povestit Ion Pascu, la AS.ro LIVE.

Reclamă

Ion Pascu: "Bă, ce fac ăştia?!"

Pascu a ajuns să lupte cu McGregor într-un mod inedit. Totul a fost la cale de antrenorii lui Conor, care se antrena pentru meciul cu Khabib, din 2018.

"Am început să fac cu el, când pregătea meciul cu Khabib. S-a gândit antrenorul că îl pot ajuta, eu venind din lupte. Să îl forţez mai mult. 

Prima dată când am avut contact cu el, a fost un sparing mai serios, dar nu a fost anunţat. M-am gândit că au vrut să mă surprindă, ca să nu fiu pregătit sau ca să mă pună în dificultate.

Reclamă 4 / 0/3

Eu eram în cuşcă, iar Conor era pe saltea. Şi i-a zis (n.r. antrenorul): 'Urcă în cuşcă! Pascu cu Conor'. M-am uitat stânga-dreapta şi am văzut că au ieşit toţi. 

A rămas Conor în cealaltă parte a cuştii. Ca la meci. Şi am rămas uimit: 'Bă, ce fac ăştia?!'. Nu m-a surprins cu nimic. M-am descurcat bine şi chiar l-am pus în dificultate, să muncească", a mai spus Ion Pascu.

Conor McGregor revine în UFC la Abu Dhabi, unde s-a cazat pe un yacht de lux

Irlandezul, în vârstă de 32 de ani, va reveni în UFC, sâmbătă, după o absenţă de un an, contra americanului Dustin Poirier.

McGregor s-a pregătit în Dubai şi a ajuns luni la Abu Dhabi. În loc de hotel, el s-a cazat pe un yacht de lux. L-a închiriat pentru o săptămână cu 780.000 de dolari. "Insula mea", a scris irlandezul pe contul de Facebook.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și