Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Tancul” Chirilă, gata de debutul în gala ”Heroes Fight League”! Programul meciurilor din iFight de pe Antena 1

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 10 mai 2021, 11:57 / Actualizat: 13 mai 2021, 17:27

EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Tancul” Chirilă, gata de debutul în gala ”Heroes Fight League”! Programul meciurilor din iFight de pe Antena 1

AS.ro

Alin ”Tancul” Chirilă a fost invitat la AS.ro LIVE

Pentru Chirilă este primul meci pe care-l are fără spectatori și este convins că lipsa acestora va conta mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contează mult absența lor. Este primul meci pe care-l fac fără spectatori. Până acum umpleam sălile, pe culoarul, până la cușcă, se făcea pielea de găină și erai hotărât maxim. Să văd cum o să fie acum. 

Sunt emoții constructive. Dacă nu ai emoții, nu e bine, înseamnă că nu ești pregătit. Dacă nu ai emoții, ești prea calm, mergi acolo prea calm, nu-i bine”, a povestit Alin Chirilă la AS.ro LIVE.

”Heroes Fight League”, miercuri, la Antena 1, imediat după finala iUmor, Fight Card

”Heroes Fight League” programează șapte lupte, iar main eventul va fi lupta dintre Ion ”Bombardierul” Pascu și Maksim Sergeev, din Ucraina.

iFight – EXCLUSIV pe Antena 1 și AntenaPlay, miercuri, 12 mai, după ora finala iUmor

Chirilă consideră că MMA-ul este un sport costisitor, iar pregătirea, într-o lună, ajunge la câteva mii de euro.

Reclamă

Fac ședințe de masaj săptămânal, fac terapie, dacă nu aș avea un sponsor care să mă ajute, ar trebui să cheltui o grămadă de bani. Meciurile mele, de până acum, au fost în Anglia. Aveam preparatorul fizic, doctorul, totul era pus la dispoziție de către sală. 

Sala îmi aranja meciul, iar eu aveam o parte din bani. Un cantonament de 4 săptămâni, în full, mă duce undeva la câteva mii de euro”, a mai povestit Chirilă la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și