Închide meniul

EXCLUSIV | ”MMA-ul din România trebuie resuscitat!” Când vrea să îl aducă Bombardierul Pascu pe Conor McGregor în România

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 februarie 2021, 9:30

EXCLUSIV | ”MMA-ul din România trebuie resuscitat!” Când vrea să îl aducă Bombardierul Pascu pe Conor McGregor în România

Bellator

Pascu MMA

Ion Pascu este cel mai cunoscut și mai apreciat luptător român de MMA. Acesta luptă pentru celebra sală SBG Dublin, acolo unde este coleg, printre alții, cu Conor McGregor, celebrul luptător de MMA. De-a lungul timpului, Pascu s-a antrenat cu nume cunoscute din lumea sporturilor de contact, pe lângă Conor McGregor, precum Gunnar Nelson, Dillon Danis sau Artem Lobov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poreclit ”Bombardierul”, Pascu a obținut în 2020 cea mai importanta victorie din istoria MMA-ului românesc, învingându-l pe Stefano Paterno în gala Bellator ce a avut loc la Milano.

Revenit în țară din cauza pandemiei ce a blocat Irlanda, Pascu a vorbit despre MMA-ul românesc și evoluția acestui sport în ultimii ani:

”La noi în țară MMA-ul nu este foarte dezvoltat, sunt puține cluburi, puțini sportivi. De antrenori, ce să mai zicem. Eu am făcut pregătirea pentru meciul din septembrie în țară, pentru că nu am avut voie să călătoresc în Irlanda din cauza pandemiei, și mi-a fost greu să găsesc parteneri de antrenament. Noroc cu băieții de la Absoluto București, că nu știu cum m-aș fi antrenat.

Deși sunt ani de zile de când se fac gale de MMA în România, nivelul este foarte scăzut, nu sunt bani, nu sunt sponsori, nu există o siguranță în acest sport. Este puțin surprinzător, deoarece există mulți fani ai MMA-ului în România, oameni care se uită la gale, se pricep, știu ce înseamnă un nivel bun. E clar că MMA-ul trebuie resuscitat, este un sport ce poate crește campioni, oameni care să lupte în cele mai mari promoții, să facă bani, să ducă numele României cât mai sus.”, a spus Pascu în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă

McGregor, curios despre România

”Bombardierul” a vorbit și despre șansele de a-l vedea pe Conor McGregor în România. Cei doi s-au antrenat de mai multe ori în Dublin, iar irlandezul a fost curios despre țara noastră.

”Am vorbit cu Conor de mai multe ori, dar nu știe prea multe despre România. Zicea că sunt singurul luptător de la noi din țară de care a auzit. Ultima dată mi-a pus mai multe întrebări, părea curios despre țara noastră. Acum cu pandemia asta e dificil, dar după ce se termină nebunia asta, o să îi propun să vină în România câteva zile, o să îi placă sigur. Poate undeva în toamnă, dacă scăpăm de virusul ăsta”, a spus Pascu pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Pascu și McGregor sunt colegi la SBG Dublin
  • Cei doi s-au antrenat împreună
  • Pascu așteaptă să se termine pandemia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
Vezi toate știrile
Citește și