Închide meniul

EXCLUSIV | Reacția lui Benny, după ce Rico și-a distrus adversarii: ”Eu sunt cel care îl poate bate!” Ce spune despre revanșa cu Badr Hari

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 31 ianuarie 2021, 12:38

EXCLUSIV | Reacția lui Benny, după ce Rico și-a distrus adversarii: ”Eu sunt cel care îl poate bate!” Ce spune despre revanșa cu Badr Hari

Profimedia Images

Benny Rico

Benny Adegbuyi și Rico Verhoeven au o relație specială. Cei doi au luptat 2 ori în 2015, ambele meciuri fiind câștigate de olandez. De atunci, românul tot așteaptă momentul revanșei într-un meci de titlu mondial, centură ce se află la Rico de 14 meciuri!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olandezul a luptat aseară în gala GLORY din Rotterdam, unde a avut 2 meciuri. Inițial, Rico trebuia să lupte cu Jamal Ben Saddik, dar marocanul s-a accidentat la spate. Acesta este și el o cunoștință a lui Benny, fiind pe lista românului pentru o revanșă.

De altfel, Benny are 2 meciuri în plan pentru 2021, cu Rico, pentru titlu, și apoi o revanșă cu Ben Saddik. Luptătorul român nu ia în considerare o revanșă cu Badr Hari, cel pe care abia l-a învins în decembrie prin KO, ci se concentrează pe meciul de titlu sau pe revanșa cu Jamal.

Iată mai jos un interviu acordat de Benny pentru AS.ro.

Benny: ”Eu am cele mai mari șanse cu Rico!”

AS.ro: Salut, ai vazut gala de aseară? Cum ți s-au părut meciurile?
Benny: Salut. Am vazut gala, a fost una reușită, cu meciuri foarte bune. Chiar a fost o gală peste așteptări, cu centuri puse în joc și cu multe meciuri spectaculoase.

Reclamă

AS.ro: Rico a câștigat destul de ușor piramida. Cum ți s-a părut evoluția lui?
Benny: Așa este, Rico a câștigat destul de ușor, chiar i-am dat mesaj că ”you made it look easy”, adică a părut ușor ce a făcut. Evident nu s-a bătut cu băieți din curtea școlii, ci cu profesioniști. Știm că oamenii au acceptat să lupte cu 10 zile înainte de gală, era de așteptat ca el, la nivelul lui, să câștige usor.

AS.ro: Cu cine crezi că va lupta în meciul următor, cu Jamal sau cu tine?
Benny: E greu de spus, eu aștept să se lupte cu mine dar depinde și de accidentarea lui Jamal. El era următorul în ring. Cei de la GLORY au găsit variantele cele mai bune de fiecare dată, am încredere în ei, aștept să văd ce se întâmplă în următoarele săptămâni și ce planuri au.

AS.ro: Mulți spun că Rico este invincibil, tu ce părere ai?
Benny: Eu nu cred că e invincibil, nimeni nu e invincibil! Suntem coleg, facem sparring împreuna de multe ori și avem antrenamente când mă domină el, antrenamente când îl domin eu, toată lumea e de bătut în sportul ăsta.

Reclamă 4 / 0/3

AS.ro: Cine crezi ca are cele mai mari șanse să îl bată pe Rico?
Benny: Este o întrebare bună. Eu consider că eu am șanse să îl bat pe Rico, evident. Sunt de atâta vreme locul 1-2-3 mondial, chiar am încredere în calitățile mele, sunt unul dintre cei care îl pot învinge pe Rico. După cum spuneam, nimeni nu e invincibil.

AS.ro: Cu cine ai vrea să lupți în următorul meci, să iți iei revanșa cu Jamal, să îi dai revanșa lui Badr Hari sau meci de titlu cu Rico?
Benny: Mi-as dori un meci de centura cu Rico, bineînțeles, ăsta este obiectivul meu, titlul. Dar nu exclud nici varianta unui meci cu Jamal. Dacă aș putea, aș lupta cu amândoi, dar nu se poate. Vedem ce hotărăște GLORY, ce planuri au. Depinde foarte mult și de cât timp îi va lua lui Jamal să se refacă după accidentare, dar eu vreau neapărat să mă lupt cu unul dintre cei doi.

Recomandări
  • Rico a câștigat 2 meciuri la rând sâmbătă seara
  • Olandezul e neînvins de 14 meciuri
  • Benny a vorbit despre un nou meci între ei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
20
apr.
23:42
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti
20
apr.
23:31
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului
20
apr.
23:20
„Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2
20
apr.
23:13
Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!”
20
apr.
23:10
Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!”
20
apr.
23:00
„VAR-ul în România e penibil! Mai bine fără!” Cristi Săpunaru a pus tunurile pe arbitraj după FCSB – Rapid 2-2!
20
apr.
22:53
Gigi Becali a anunţat primul jucător care semnează cu FCSB: „N-ai văzut că i-a rupt chiloţii?”
20
apr.
22:49
„Am arătat ca o campioană!” Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2!
Vezi toate știrile
Citește și