Închide meniul

Flavius Biea l-a învins pe Juan Velasco și a devenit campion mondial! Românul a câștigat la puncte, după un meci foarte disputat

Sebastian Cristian Publicat: 5 mai 2023, 23:39

Flavius Biea l-a învins pe Juan Velasco și a devenit campion mondial! Românul a câștigat la puncte, după un meci foarte disputat

Flavius Biea l-a învins pe Juan Velasco și a devenit campion mondial

Foto: Antena Sport

  • Flavius Biea l-a învins pe Juan Velasco și a devenit campion mondial
  • Românul a câștigat la puncte, după un meci foarte echilibrat

Flavius Biea l-a învins pe Juan Velasco și a devenit campion mondial! Românul a câștigat la puncte, după un meci foarte echilibrat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre cei doi a putut fi urmărit pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Flavius Biea l-a învins pe Juan Velasco și a devenit campion mondial! Românul a câștigat la puncte, după un meci foarte echilibrat

Meciul a fost unul foarte echilibrat, argentinianul a avut momente foarte bune și chiar a reușit să-l trimită la podea pe român în runda a 6-a. Flavius Biea a avut și el momente bune, care l-au pus în dificultate pe pugilistul argentinian.

Reclamă

Astfel, arbitrii meciului l-au dat câștigător pe Flavius Biea, care a cucerit titlul mondial IBA, la categorie mijlocie.

Cum s-a pregătit Flavius Biea pentru meciul de titlu mondial

Antrenorul lui Flavius Biea, Andrei Cherecheş, a povestit cum s-a pregătit boxerul român pentru meciul de titlu mondial

Reclamă

Andrei Cherecheş a spus că Flavius Biea s-a antrenat intens pentru meciul de titlu mondial. Cherecheş e convins că Flavius Biea e pregătit şi că o să câştige meciul.

„Un antrenament depinde de perioada în care suntem. În perioada de volum durează poate o oră jumate antrenamentul de box sau fizic, plus încă o oră alergarea. Alergarea e de anduranţă. Se ajunge, ulterior, la un antrenament de 45 de minute. Acum, spre final, vin antrenamentele mai scurte şi intense, în care încercăm să facem mobilitatea, reflexele, să le ascuţim pentru meci.

(n.r.: câştigarea titlului IBA) Ar însemna o oportunitate să atace una dintre cele 4 centuri importante: IBF, WBA, WBC, WBO.

Reclamă 4 / 0/3

Foarte mulţi campioni au câştigat centura asta.

Noi ne aşteptăm să fie sala plină. E un eveniment organizat şi creat în totalitate la noi, aici”, a declarat Andrei Cherecheş în exclusivitate în emisiunea AS.ro LIVE.

Ce ar reprezenta cucerirea titlului IBA pentru Flavius Biea

În vârstă de 32 de ani, Flavius Biea luptă pentru un titlu mondial. Ar fi cel de al cincilea boxer român care cucereşte un titlu mondial, după Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute şi Adrian Diaconu.

Cherecheş a spus că Flavius Biea va mai putea lupta câţiva ani.

„O mai duce 3-4 ani (n.r.: Flavius Biea). Să pregăteşti un meci durează undeva la 10-12 săptămâni, în care sunt restricţii, disciplină. Presiunea vine din primul moment.

Adversarul lui Flavius e un adversar foarte puternic, dar noi ne-am focusat foarte mult pe calităţile lui Flavius, pe ceea ce poate el să dea. Eu cred că adversarul nu o să termine cele 12 reprize, nu pentru că nu e el foarte puternic, ci pentru că Flavius a muncit foarte mult şi eu cred că o să găsească oportunitatea să termine meciul înainte (n.r. de finalul celor 12 reprize).

Flavius e un boxer care nu are limite. Nu l-am auzit o dată să zică ‘E prea greu antrenamentul, nu mai pot’. Aşa e şi în ring. Lui îi place să boxeze, să ofere spectacol, să stea să se bată. În meciul ăsta o să vedem o frecvenţă şi mai mare la braţe. S-a schimbat puţin în modul de abordare a luptei. O să fie un meci cu multe lovituri”, a mai declarat antrenorul lui Flavius Biea în aceeaşi emisiune.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:50 LIVE VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter, ora 13:20, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anamaria Prodan, învăţată de iubitul Ronald Gavril să lovească cu pumnul: "Viața începe acolo unde se termină frica!"
Extra • 6 feb., 17:35
Anamaria Prodan, învăţată de iubitul Ronald Gavril să lovească cu pumnul: „Viața începe acolo unde se termină frica!”
Gala de box Fight Nation este LIVE VIDEO în AntenaPLAY, duminică 28 ianuarie de la 22:00
Fight • 28 ian., 21:55
Gala de box Prestige Fight a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Show total în ring
Avertismentul transmis de Conor McGregor din Arabia Saudită: ”Cu nimeni nu s-au purtat în halul ăsta”
FIGHT • 26 dec., 11:31
Avertismentul transmis de Conor McGregor din Arabia Saudită: ”Cu nimeni nu s-au purtat în halul ăsta”
McGregor l-a prins la înghesuială pe Ronaldo la gala de box ce a avut loc aseară la Riad. Cei doi au fost prezenți la evenimentul organizat de arabi.
FIGHT • 24 dec., 13:41
McGregor l-a prins la înghesuială pe Ronaldo. L-a luat de mână: ”Ia, mă, să văd ce ceas ai”
Anthony Joshua și Kubrat Pulev în timpul meciului de pe Wembley
FIGHT • 6 dec., 12:41
Super meciurile finalului de an! Joshua vs Wallin și Wilder vs Parker înainte de Crăciun