Închide meniul

Floyd Mayweather revine în ring! Va lupta cu youtuberul Logan Paul. Cât costă biletele

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 decembrie 2020, 12:09

Floyd Mayweather revine în ring! Va lupta cu youtuberul Logan Paul. Cât costă biletele

ProfimediaImages

Floyd Mayweather revine în ring

Mayweather îşi propusese ca în 2020 să organizeze un super-eveniment, alături de UFC, dar pandemia nu l-a lăsat să îşi ducă planul la bun sfârşit. "Money" a anunţat pe contul de Instagram că va lupta contra lui Logan Paul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Floyd Mayweather revine în ring contra lui Logan Paul

Acesta din urmă, în vârstă de 25 de ani, postează regulat pe Youtube din 2013 şi a lansat canalul Logan Paul Vlogs în 2015, care a adunat 22 de milioane de persoane care au subscris la el şi 4,8 miliarde de vizionări.

Logan mai este şi actor, dar şi boxer. El a mai intrat în ring în două rânduri, cu rivalul de pe Youtube, KSI, în august şi septembrie 2019. Prima a fost o remiză, iar a doua o victorie a lui Paul.

Biletele pentru partida Mayweather – Paul vor costa între 25 de dolari şi 70 dolari.

Reclamă

Floyd Mayweather (43 de ani) nu a mai boxat într-o partidă oficială din 2015, când l-a învins pe rivalul său temut Manny Pacquiao. Apoi, l-a bătut şi pe Andre Berto. 

Între timp, el a disputat meciuri demonstrative împotriva lui Conor McGregor, vedetă UFC, în august 2017 şi împotriva kickboxerului japonez Tenshin Nasukawa, în decembrie 2018, pe care le-a câştigat înainte de limită.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Floyd Mayweather nu a mai boxat oficial din 2015
  • Cel poreclit "Money" are 43 de ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și