Închide meniul
Foto

“Hulk din Iran” a debutat în box, după ce meciul inițial a fost anulat de teama că s-ar putea sinucide! Cum s-a încheiat lupta gigantului de 175 kilograme

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 2 august 2022, 9:15

“Hulk din Iran” a debutat în box, după ce meciul inițial a fost anulat de teama că s-ar putea sinucide! Cum s-a încheiat lupta gigantului de 175 kilograme

"Hulk din Iran" a fost făcut K.O. la debutul în box

Sajad Gharibi e supranumit "Hulk din Iran" / Instagram Sajad Gharibi

Sajad Gharibi (29 de ani), luptătorul supranumit “Hulk din Iran”, a debutat în box. Uriașul de 175 de kilograme (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) a fost făcut K.O. în prima rundă de Djumanov Almat Bakytovich, pugilistul poreclit „Kazakh Titan”, care cântărește cu 35 de kilograme mai puțin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Hulk din Iran” a debutat, în cele din urmă, în box, după ce meciul cu Martyn Ford, programat în aprilie, a fost anulat de teama că gigantul de 29 de ani s-ar putea sinucide.

“Hulk din Iran” a debutat în box, după ce meciul inițial a fost anulat de teama că s-ar putea sinucide!

Debutul lui Gharibi n-a fost deloc la nivelul așteptărilor fanilor din lumea boxului. Pugilistul din Iran a fost făcut K.O. cu un croșeu expediat nu cu foarte multă forță de Bakytovich.

“Hulk din Iran” i-a dezamăgit pe urmăritori cu prestația sa modestă. Sportivul de 175 de kilograme n-a reușit să-și lovească adversarul și a fost băgat în corzi încă din primele secvențe ale duelului. După o “ploaie” de lovituri din partea lui Bakytovich, Gharibi s-a prăbușit la podea, iar arbitrul l-a numărat și a încheiat lupta.

Fanii boxului au rămas cu un gusta amar după înfrângerea fulgerătoare suferită de gigantul din Iran și l-au ironizat în mediul online.

Reclamă

”O glumă de luptător” și ”De ce i s-a dat voie să folosească în nume cuvântul iranian?” sunt două dintre comentariile acide primite de “Hulk din Iran” după lupta cu Bakytovich.

 

Reclamă 4 / 0/3

„Hulk din Iran” a intrat în depresie după face-off-ul cu Martyn Ford

Sajad Gharibi a trecut prin momente extrem de grele în acest an. Inițial, “Hulk din Iran” trebuia să-și înceapă cariera în box împotriva lui Martyn Ford, într-un meci programat la Dubai, pe 2 aprilie. Însă lucrurile au luat o întorsătură uluitoare.

La face-off-ul de dinaintea luptei, pugilistul american supranumit “cel mai înfricoșător om din lume” l-a împins pe Gharibi. Gigantul de 175 de kilograme a căzut și a avut nevoie de oamenii din echipa sa pentru a se ridica.

Momentul respectiv l-a afectat grav pe Gharibi, care a intrat în depresie și a ajuns în ipostaza în care nu își mai putea suna nici familia de rușine.

În cele din urmă, Ford a decis să renunțe la luptă de teama că “Hulk din Iran” s-ar putea sinucide în cazul unei înfrângeri la Dubai. Americanul a dezvăluit ulterior că a pierdut cel puțin 1 milion de euro în urma retragerii:

„Am pierdut o avere pentru că am refuzat acea luptă. O grămadă de bani. Da (n.r. – sumă de șapte cifre). Dar pentru mine n-a meritat să-mi asum acest risc, atâta timp cât el și-ar fi luat viața și s-ar fi întâmplat 100% din cauza mea.

Sunt sigur că este foarte deprimat în acest moment și nu vreau să fiu cineva care să agraveze asta. N-am avut niciodată banii care mi-au fost promiși, așa că nu le duc dorul.

Odată ce a avut loc acel face-off, lupta devenise ceva penibil, murea de frică și tremura tot. Nu vreau să mă bat cu cineva dacă lupta nu e corectă „, a spus, la momentul respectiv, Martyn Ford, potrivit Mirror.

Reclamă
Recomandări
  • Dunajska – FCSB se vede la Antena 1 și AntenaPLAY, miercuri, 3 august, de la 21:30
  • “Hulk din Iran” a debutat în box, după ce meciul inițial a fost anulat de teama că s-ar putea sinucide

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și