Close
Foto

“Hulk din Iran” a debutat în box, după ce meciul inițial a fost anulat de teama că s-ar putea sinucide! Cum s-a încheiat lupta gigantului de 175 kilograme

De Cosmin Cioboată
Publicat: 2 august 2022, 9:15

Sajad Gharibi (29 de ani), luptătorul supranumit “Hulk din Iran”, a debutat în box. Uriașul de 175 de kilograme (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) a fost făcut K.O. în prima rundă de Djumanov Almat Bakytovich, pugilistul poreclit „Kazakh Titan”, care cântărește cu 35 de kilograme mai puțin.

Reclamă
Sajad Gharibi e supranumit "Hulk din Iran"

Sajad Gharibi e supranumit "Hulk din Iran" / Instagram Sajad Gharibi

“Hulk din Iran” a debutat, în cele din urmă, în box, după ce meciul cu Martyn Ford, programat în aprilie, a fost anulat de teama că gigantul de 29 de ani s-ar putea sinucide.

Reclamă

“Hulk din Iran” a debutat în box, după ce meciul inițial a fost anulat de teama că s-ar putea sinucide!

Debutul lui Gharibi n-a fost deloc la nivelul așteptărilor fanilor din lumea boxului. Pugilistul din Iran a fost făcut K.O. cu un croșeu expediat nu cu foarte multă forță de Bakytovich.

“Hulk din Iran” i-a dezamăgit pe urmăritori cu prestația sa modestă. Sportivul de 175 de kilograme n-a reușit să-și lovească adversarul și a fost băgat în corzi încă din primele secvențe ale duelului. După o “ploaie” de lovituri din partea lui Bakytovich, Gharibi s-a prăbușit la podea, iar arbitrul l-a numărat și a încheiat lupta.

Fanii boxului au rămas cu un gusta amar după înfrângerea fulgerătoare suferită de gigantul din Iran și l-au ironizat în mediul online.

”O glumă de luptător” și ”De ce i s-a dat voie să folosească în nume cuvântul iranian?” sunt două dintre comentariile acide primite de “Hulk din Iran” după lupta cu Bakytovich.

Reclamă
چه کسی به این یابو اجازه داده پسوند ایرانی رو اسمش بگذاره باید جواب پس بده!#سجاد_غریبی 💩#هالک_ایرانی 💩#iranianhulk 💩 pic.twitter.com/M0EMSi7DqE
— هومن (@human_barista) August 1, 2022

 

„Hulk din Iran” a intrat în depresie după face-off-ul cu Martyn Ford

Sajad Gharibi a trecut prin momente extrem de grele în acest an. Inițial, “Hulk din Iran” trebuia să-și înceapă cariera în box împotriva lui Martyn Ford, într-un meci programat la Dubai, pe 2 aprilie. Însă lucrurile au luat o întorsătură uluitoare.

La face-off-ul de dinaintea luptei, pugilistul american supranumit “cel mai înfricoșător om din lume” l-a împins pe Gharibi. Gigantul de 175 de kilograme a căzut și a avut nevoie de oamenii din echipa sa pentru a se ridica.

Momentul respectiv l-a afectat grav pe Gharibi, care a intrat în depresie și a ajuns în ipostaza în care nu își mai putea suna nici familia de rușine.

În cele din urmă, Ford a decis să renunțe la luptă de teama că “Hulk din Iran” s-ar putea sinucide în cazul unei înfrângeri la Dubai. Americanul a dezvăluit ulterior că a pierdut cel puțin 1 milion de euro în urma retragerii:

„Am pierdut o avere pentru că am refuzat acea luptă. O grămadă de bani. Da (n.r. – sumă de șapte cifre). Dar pentru mine n-a meritat să-mi asum acest risc, atâta timp cât el și-ar fi luat viața și s-ar fi întâmplat 100% din cauza mea.

Sunt sigur că este foarte deprimat în acest moment și nu vreau să fiu cineva care să agraveze asta. N-am avut niciodată banii care mi-au fost promiși, așa că nu le duc dorul.

Odată ce a avut loc acel face-off, lupta devenise ceva penibil, murea de frică și tremura tot. Nu vreau să mă bat cu cineva dacă lupta nu e corectă „, a spus, la momentul respectiv, Martyn Ford, potrivit Mirror.

Reclamă
Citește și:

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
9
aug.
23:10
Atanas Trică, reacţie savuroasă după ce a debutat la CSA Steaua împotriva tatălui său: „Mă întreba cum stau la cornere. Nu am dat din casă!”
9
aug.
22:34
Eugen Trică, după ce fiul său a debutat la CSA Steaua împotriva sa: „Mi-a fost frică atunci când a intrat! Mă gândeam: ‘Mă, tocmai mie să îmi dea gol?!'”
9
aug.
22:30
Fostul rapidist Ovidiu Herea, replică pentru ultrașii CSA Steaua: „Înjurăturile lor m-au motivat!”
9
aug.
22:10
Scandal în Ghencea! Un fan a sărit în teren pentru a se duce la fostul rapidist Ovidiu Herea
9
aug.
21:50
CSA Steaua – Metaloglobus 1-1. Start fals pentru echipa lui Daniel Oprița în noul sezon. Chipirliu a ratat un penalty în prelungiri
9
aug.
21:37
Mesajul transmis de Laszlo Balint după ce a fost demis de la Universitatea Craiova: „Dacă eșuezi, să nu renunți niciodată!”
9
aug.
21:28
Gigi Becali a anunţat când revine pe stadion: „Eu nu vin decât atunci! Fără nicio emoţie, la spectacol!”
9
aug.
20:52
FotoUmilința suferită de nepotul lui Gigi Becali și soția lui însărcinată: „Suntem ultima nație din Europa!”
9
aug.
20:32
FotoUltraşii CSA Steaua, revoltă în Ghencea la meciul cu Metaloglobus: „Demisia!” Gestul extrem al fanilor
9
aug.
20:08
FotoPrimele imagini cu Mirel Rădoi la antrenamentul Universităţii Craiova
Pe același subiect
Martyn Ford
Diverse • 26 iun., 19:19
FOTO
Transformare uluitoare în numai 18 luni. Cum a ajuns un student „anorexic” să devină „cel mai înfricoşător om din lume”!
Bătălia secolului! ”Cel mai înfricoșător om din lume” vs ”Hulk din Iran”, duelul coloşilor
FIGHT • 16 nov., 15:19
FOTO
Bătălia secolului! ”Cel mai înfricoșător om din lume” vs ”Hulk din Iran”, duelul coloşilor
Close