Închide meniul

Jake Paul vs Askren! Meciul pe care îl așteaptă toată planeta, un youtuber se bate cu un campion de MMA

Florian Ceafalău Publicat: 17 aprilie 2021, 8:47

Jake Paul vs Askren! Meciul pe care îl așteaptă toată planeta, un youtuber se bate cu un campion de MMA

Profimedia Images

Jake Paul vs Askren

  • Meciul dintre cei doi are loc duminică dimineața
  • Jake Paul e un cunoscut youtuber
  • Askren e campion de lupte și MMA

Acesta a fost în lotul olimpic de lupte libere al SUA, iar apoi a avut o carieră prodigioasă în MMA, acolo unde a deținut centuri importante în promoții mari. Stilul său a fost însă axat pe lupte, și mai puțin pe box, de aceea a fost ales de Jake Paul pentru acest meci vedetă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jake Paul vs Askren! Meciul pe care îl așteaptă toată planeta

Chiar dacă a fost criticat de toată lumea, meciul are șanse mari de vinde peste 1 milion de PPV, o sumă imensă pentru sporturile de contact. Mulți consideră că Jake Paul nu are ce căuta în ringu de box, cu atât mai mult cu cât nu se bate cu un boxer clasic.

Cei doi s-au provocat și tatonat reciproc pe rețelele de socializare și la conferința de presă. Foarte mulți fani cred că Ben Askren va demonstra că este mai bun, chiar dacă boxul nu era punctul său forte în MMA, în timp ce armata de fani a lui Jake Paul crede că vedeta va înregistra încă un KO.

Reclamă

Interesant este faptul că Ben Askren nu era un tip foarte simpatizat în comunitatea MMA, dar de când a fost anunțat meciul cu Jake Paul, acesta a fost susținut atât de fani, cât și de luptători dar mai ales de președintele UFC, Dana White, cel cu care a fost în conflict de mai multe ori. Acesta chiar a pariat 1 milion de dolari pe victoria sa.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mike Tyson revine în ring la 57 de ani
Alte sporturi • 7 mart., 22:31
Mike Tyson revine în ring la 57 de ani! Se va lupta cu influencerul devenit boxer: „Plănuiesc să îl termin! Lupta vieții mele”
Gala de MMA Hexagone 14 este LIVE azi în AntenaPLAY de la ora 21:30
FIGHT • 10 feb., 21:20
Gala de MMA Hexagone 14 a fost în AntenaPLAY. Un român luptă în Franța
Anamaria Prodan, învăţată de iubitul Ronald Gavril să lovească cu pumnul: "Viața începe acolo unde se termină frica!"
Extra • 6 feb., 17:35
Anamaria Prodan, învăţată de iubitul Ronald Gavril să lovească cu pumnul: „Viața începe acolo unde se termină frica!”
Înfrângere dureroasă pentru Diana Belbiță! Adversara i-a fracturat mâna la finalul primei runde
FIGHT • 4 feb., 18:13
Înfrângere dureroasă pentru Diana Belbiță! Adversara i-a fracturat mâna la finalul primei runde
Tragere la sorți incredibilă a turneului la grea! Doi prieteni vor trebui să lupte între ei
FIGHT • 31 ian., 14:34
Tragere la sorți incredibilă a turneului la grea din Glory! Doi prieteni vor trebui să lupte între ei