Închide meniul

Joshua l-a DEMOLAT pe Pulev!!! KO uriaș în runda a 9-a! Vezi toate fazele meciului

Florian Ceafalău Publicat: 12 decembrie 2020, 20:18

Joshua l-a DEMOLAT pe Pulev!!! KO uriaș în runda a 9-a! Vezi toate fazele meciului

Youtube

Joshua vs Pulev

  • Joshua a câștigat prin KO
  • Meciul s-a terminat în runda a 9-a
  • Joshua și-a păstrat centurile

Joshua a declarat după meci că vrea să boxeze cu Tyson Fury:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Întrebați fanii ce meci vor să vadă. Eu sunt pregătit pentru orice. Am început boxul profesionist în 2013, cine are centurile, vreau să boxez cu el. Dacă e Tyson Fury, cu el vreau să boxez. Trebuie să rămân concentrat. Le doresc fanilor un Crăciun fericit, ne vom revedea în 2021!”, a spus Joshua după meci.

Confruntarea a fost confirmată și de impresarul său, Eddie Hearn: ”Este cel mai mare meci din box la ora actuală, cu siguranță vom face acest meci în 2021.”

Reclamă

FINAL! Joshua îl face KO pe Pulev în runda a 9-a, după ce a controlat și dominat meciul cu totul! AJ a ieșit imediat din ring și l-a îmbrățișat pe Mayweather, care era în tribune.

Runda 9 – Pulev insistă cu directa de dreapta, cea mai bună armă până acum. Joshua trimite iar croșee bune, dar parcă nu mai este așa exact în execuții. Patru upercuturi la rând trimise de Joshua. Cei doi continuă să se lovească după stop. Upercut uriaș încasat de Pulev care abia stă în picioare. Mai sunt 20 de secunde. Pulev este trimis podea iar și nu se mai ridică! KO pentru Joshua!!!

Reclamă

Runda 8 – Ambii boxeri se lovesc iar după ce arbitrul a spus stop și sunt avertizați oficial. Pulev conectează bine câteva lovituri. Joshua pare că setează brațul drept dar nu a fost foarte eficient în această rundă. Mai este 1 minut. O rundă echilibrată. 10-9 pentru Pulev, care a avut cele mai clare lovituri

Runda 7 – Ambii boxeri încep repriza agresiv. Joshua nu mai boxează defensiv și iese la bătaie. Pulev nu pare să facă față ritmului atunci când Joshua accelerează. Combinație bună pentru Pulev, Joshua trebuie să fie mai activ, altfel îi dă șansa lui Pulev să ia controlul meciului. O nouă rundă echilibrată, parcă un mic plus pentru Joshua, 10-9.

Runda 6 – Un prim minut dominat de Pulev, Joshua l-a lăsat pe bulgar să lovească fără să răspundă. O nouă rundă echilibrată, Joshua pare că se odihnește puțin. Pulev boxează murdar, îl lovește pe Joshua în clinch, peste ceafă de mai multe ori. O rundă în care Pulev a muncit mai mult. Posibil să fie prima rundă pentru Pulev, 10-9.

Reclamă 4 / 0/3

Runda 5 – Pulev începe runda în atac dar până acum nu a reușit nicio lovitură clară. Joshua boxează inteligent din spatele jabului. Joshua îl prinde iar pe Pulev cu câteva lovituri, când mai este exact un minut din repriză. Pulev reușește un 1-2 foarte bun. Bulgarul insistă pe final de rundă. Este cea mai echilibrată rundă de până acum, dar este tot runda lui Joshua.

Runda 4 – Cei doi au fost avertizați de arbitru să nu se mai lovească după gong. Pulev nu pare că și-a revenit după runda precedentă. Bulgarul se clatină pe picioare și pare că poate fi făcut KO oricând. Joshua nu se aruncă în atac, boxează în continuare foarte atent. Pulev încearcă să fie ofensiv pentru a rămâne în meci dar nu pare să aibă viteza necesară pentru a-l prinde pe Joshua. Rundă de 10-9 pentru Joshua.

Runda 3 – Pulev începe repriza mult mai activ, iese la bătaie pentru prima dată. Joshua îl prinde cu cîteva lovituri și Pulev abia rezistă în picioare! Bulgarul este numărat de arbitru după ce se întoarce cu spatele. Mai sunt 40 de secunde din rundă. Pulev este iar la podea!! Mai sunt 15 secunde. Pulev supraviețuiește. Cei doi se lovesc și după gong! Rundă de 10-7 pentru Joshua!

Runda 2 – Rundă începută la fel de Joshua, Pulev stă la pândă. Serie bună de croșee pentru Joshua, bulgarul nu are încă răspuns. Joshua este mai rapid, mai lung, mai activ în startul meciului. Britanicul trebuie să fie atent la croșeul de stânga al lui Pulev. Încă o rundă de 10-9 pentru Joshua.

Runda 1 – Primă rundă în care Joshua și-a impus directa cu brațul din față. Pulev pare să îl lase pe Joshua să lovească, pentru a putea contra odată ce îi simte ritmul. Rundă clară de 10-9 pentru Joshua.

Meciul începe la 00:54

UPDATE 00:40 Cei doi boxeri urcă în ring.

Reclamă

————————————————-

Anthony Joshua își pune în joc centurile în fața lui Kubrat Pulev. Bulgarul vrea să profite de moment și să devină primul bulgar campion mondial la categoria grea la profesioniști. Pulev a mai avut această șansă în 2014, atunci când a fost făcut KO de Wladimir Klitschko, aceasta fiind de altfel și singura înfrângere din cariera bulgarului.

Tot o singură înfrângere are și Joshua. Acesta a fost făcut KO de Andy Ruiz în iunie 2019, pentru ca mai apoi să își ia revanșa 6 luni mai târziu. Este primul meci pentru Joshua după un an de când și-a luat centurile înapoi.

Cei doi trebuiau să lupte încă din 2017, dar meciul de atunci a fost anulat. Spre deosebire de confruntarea din această seară, la meciul din 2017 se puseseră în vânzare 80.000 de bilete, în timp ce diseară vor fi doar 1000 de oameni în tribune, din cauza pandemiei.

Joshua este super favorit la casele de pariuri pentru acest meci, având o cotă între 1,10 și 1,20, în timp ce Pulev are o cotă între 5,50 și 7,00. Cei care mizează pe un egal au șansa să câștige de 30 de ori mai mulți bani decât au pariat.

Meciul din această seară și cele mai tari faze vor fi în format live text pe www.AS.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gala de MMA Hexagone 14 este LIVE azi în AntenaPLAY de la ora 21:30
FIGHT • 10 feb., 21:20
Gala de MMA Hexagone 14 a fost în AntenaPLAY. Un român luptă în Franța
Anamaria Prodan, învăţată de iubitul Ronald Gavril să lovească cu pumnul: "Viața începe acolo unde se termină frica!"
Extra • 6 feb., 17:35
Anamaria Prodan, învăţată de iubitul Ronald Gavril să lovească cu pumnul: „Viața începe acolo unde se termină frica!”
Înfrângere dureroasă pentru Diana Belbiță! Adversara i-a fracturat mâna la finalul primei runde
FIGHT • 4 feb., 18:13
Înfrângere dureroasă pentru Diana Belbiță! Adversara i-a fracturat mâna la finalul primei runde
Tragere la sorți incredibilă a turneului la grea! Doi prieteni vor trebui să lupte între ei
FIGHT • 31 ian., 14:34
Tragere la sorți incredibilă a turneului la grea din Glory! Doi prieteni vor trebui să lupte între ei
Schimbare de adversar pentru Benny! Se bate cu un turc suspendat pentru dopaj în urmă cu 2 ani
FIGHT • 29 ian., 16:05
Schimbare de adversar pentru Benny! Se bate cu un turc suspendat pentru dopaj în urmă cu 2 ani