Închide meniul

Khabib Nurmagomedov s-a retras din MMA, din nou! Anunțul făcut de rus și de președintele UFC

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 19 martie 2021, 8:02

Khabib Nurmagomedov s-a retras din MMA, din nou! Anunțul făcut de rus și de președintele UFC

Profimedia Images

Khabib s-a retras

Khabib s-a retras definitiv din MMA, sau cel puțin așa pare după mesajele postate în urmă cu câteva ore de el și Dana White, președintele UFC. Rusul se întâlnise recent cu Lorenzo Ferttita, unul dintre foștii patroni ai UFC-ului, iar lucrurile păreau că merg spre o revenire în cușcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În această dimineață, Khabib a postat imagini alături de Dana White, cu un mesaj de la revedere. ”Mulțumesc tuturor și în special celor din UFC pentru șansa acordată, acest sport a schimbat multe vieți. Dana, nu voi uita niciodată cum te-ai purtat cu mine, nici tatăl meu nu a uitat și nici fiii mei nu o vor face. Azi am avut o discuție ca între bărbați. De asemenea, vreau să le mulțumesc fanilor, partenerilor de antrenament și echipei mele. Sper ca toată lumea să accepte decizia de a mă retrage și să mă înțeleagă.”

În replică, Dana a postat un mesaj asemănător: ”29-0 e palmaresul final. Este 100% retras oficial. A fost incredibil să te văd luptând, Khabib, mulțumesc pentru tot și mult succes în continuare”, a scris președintele UFC pe pagina lui.

Khabib a anunțat din octombrie 2020 că se retrage

Luptătorul rus și-a anunțat retragerea din MMA în octombrie anul trecut, după ce și-a apărat titlul UFC cu Justin Gaethje. Acesta a trecut prin momente grele în 2020, atunci când și-a pierdut tatăl cu câteva luni înaintea meciului. Acesta era persoana care l-a crescut de mic pentru a fi un luptător, care l-a antrenat și ghidat mereu.

După meci, Khabib a anunțat că nu mai poate lupta fără tatăl său, mai ales că i-a promis mamei că nu va mai urca în cușcă după ce tatăl său a decedat.

Reclamă

În ultimele 5 luni, președintele UFC, Dana White, a încercat să îl convingă pe Khabib să revină în cușcă. Acesta este unul dintre superstarurile promoției, generând zeci, chiar sute de milioane de dolari de fiecare dată când urcă în cușcă.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” Vezi toate știrile
Citește și