Închide meniul

Luptător transferat de urgență în SUA, după ce era să moară de COVID

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 18 februarie 2021, 9:44

Luptător transferat de urgență în SUA, după ce era să moară de COVID

Profimedia Images

Chimaev suferă de COVID

Khamzat Chimaev este una dintre noile perle ale UFC-ului. Popularitatea acestuia a explodat în ultimul an, după de 2 ori în 10 zile în UFC. De la câteva mii de urmăritori pe Instagram, Chimaev a ajuns la 1,3 milioane de followeri în doar câteva luni, fiind unul dintre sportivii pe care promoția UFC își bazează viitorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta trebuia să lupte în decembrie cu unul dintre cei mai buni sportivi ai categoriei, Leon Edwards, dar ambii au făcut COVID la finalul lunii noiembrie. Dacă englezul s-a vindecat rapid, Chimaev încă mai suferă de pe urma infecției, la 3 luni de la episod.

Episod dramatic la antrenament, transfer de urgență în SUA

Meciul fusese reprogramat în ianuarie, iar apoi în martie, dar Chimaev nu a fost în stare să se antreneze. Recent, suedezul de origine cecenă a fost la sală pentru a relua antrenamentele, dar nu a rezistat prea mult și a ajuns la spital. Unul dintre antrenorii săi a povestit ce s-a întâmplat:

”Khamzat nu a făcut nici măcar 2 reprize. A făcut una, apoi era extrem de obosit. A stat pe margine, iar când să înceapă a doua rundă, a început să tușească și să i se facă rău. Am chemat salvarea și l-au dus la spital. Putea să moară”, a povestit Majdi Shammas pentru presa din SUA.

UFC-ul a luat imediat decizia de a-l transfera pe acesta în SUA. Khamzat a fost dus în Las Vegas, unde va avea parte de cel mai bun tratament pentru efectele COVID pe care încă le mai resimte. Decizia promoției a fost aplaudată dar și criticată, de la începutul pandemiei fiind peste 50 de sportivi ce au fost depistați pozitiv cu COVID, dar doar Chimaev a primit atenție specială.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și