Închide meniul

Meciul lui Jake Paul din această seară e deja aranjat? Imaginea ireală care circulă pe net

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 februarie 2023, 11:15

Meciul lui Jake Paul din această seară e deja aranjat? Imaginea ireală care circulă pe net

Profimedia and Twitter

Mulți fani consideră că Jake Paul are meciurile aranjate.

Meciul lui Jake Paul din această seară cu Tommy Fury este unul extrem de așteptat. Cei doi boxează în Arabia Saudită. Ambii au stârnit controverse iar duelul dintre ei poate clarifica dacă meciurile lui Jake Paul sunt pe bune sau nu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mulți fani consideră că Jake Paul are meciurile aranjate. Acesta a boxat cu oameni care nu veneau din box și care nu aveau nimic de pierdut. Anderson Silva, Tyron Woodley sau Ben Askren sunt foștii campioni din MMA care au pierdut, sau s-au lăsat bătuți de Jake Paul, cum susțin mulți fani.

Următorul pe listă este Tommy Fury. Acesta este nepotul lui Tyson Fury și este un boxer profesionist adevărat. Tommy are 8 meciuri la pro, toate victorii. Este greu de crezut că Tommy și-ar sacrifica toată cariera pentru Jake.

Meciul lui Jake Paul e deja aranjat?

Chiar și așa, mulți consideră că meciul dintre cei doi este aranjat. Recent, în social media a apărut o foaie care arată că lupta va avea loc după un scenariu pus la punct foarte bine.

Nu se știe sursa acestei hârtii sau dacă este pe bune, însă mulți fani din mediul on-line consideră că este o dovadă a faptului că meciul este aranjat deși oricine ar putea scrie și printa o foaie pe care să o pună apoi pe net.

Reclamă

Conform scenariului, Jake Paul ar urma să câștige meciul prin TKO în runda a opta. La final, cei doi vor avea și o ceartă în ring, iar Fury va cere revanșa, astfel urmând să vedem și un al doilea meci.

Rămâne de văzut dacă lupta va decurge după acest scenariu. Este greu de crezut că foaia este reală.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:26 LIVE SCOREUTA – Oţelul 3-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu! Arădenii fac spectacol pe final 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys Vezi toate știrile
Citește și