Închide meniul
Video

Mihai Iorga vine direct de pe tanc să distrugă tot în cuşca de MMA. Gala iFight Heroes „Marea confruntare” e vineri pe AntenaPlay de la 19:30 și pe Antena 1 de la 23:30

Reclamă

Publicat: 21 iunie 2022, 20:53 / Actualizat: 22 iunie 2022, 1:03

Mihai Iorga vine de pe tanc la iFight Heores

Captură Antena Sport

Nu e banc! Mihai Iorga vine de pe tanc să distrugă tot în gala iFight Heroes, care e vineri pe Antena 1 si AntenaPlay.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Armata mi-a schimbat viata” spune militarul care visează să ajungă mare campion în cuşcă.

Mihai Iorga e pregătit ca de război pentru bătălia cu juniorul Pârtea. Angajat în armata română, Iorga e gată să intre cu tancul în cuşcă, numai să-şi doboare adversarul.

Eu sunt fascinat de tancuri, de şenilate. Armata m-a maturizat foarte mult şi mi-a schimbat viaţa. De mic am iubit haina militară şi mi-am dorit să ajung în cadrul armatei„, a spus Mihai Iorga.

Mihai Iorga e gata de gala iFight Heroes – „Marea Confruntare”

Mihai Iorga are 25 de ani. De la 8 face judo, iar de când a devenit major a trecut la luptele spectaculoase din cuşcă.

Reclamă

Să devin campionul promoţiei Heroes„, a spus Mihai Iorga când a fost întrebat despre visul său în MMA.

Sunt un războinic” – aşa se prezintă Mihai Iorga.

El are şansa să obţină o victorie uriaşă, în gala iFight Heroes „Marea confruntare”, vineri pe Antena Play, de la 19:30, şi Antena 1, de la 23:30.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că primul adversar este cântarul, dar nu îmi fac griji, o să fie totul bine şi abia aştept lupta„, a mai spus Mihai Iorga.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! Vezi toate știrile
Citește și