Închide meniul

Moment istoric în MMA! Prima femeie din Arabia Saudită care semnează cu o promoție puternică

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 31 ianuarie 2024, 13:41

Moment istoric în MMA! Prima femeie din Arabia Saudită care semnează cu o promoție puternică

Tapology

Moment istoric în MMA! Prima femeie din Arabia Saudită care semnează cu o promoție puternică

Moment istoric în MMA. O sportivă din Arabia Saudită a semnat un contract cu una dintre cele mai mari promoții de MMA. Este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arabii investesc sume uriașe în dezvoltarea sporturilor de contact la ei î zonă. În urmă cu două decenii, mai multe țări arabe au implementat Jiu Jitsu Brazilian în școli. Foarte multe centuri negre cunoscute s-au dus să predea în zona arabă.

Șeicii s-au orientat mai nou spre sporturile profesioniste. Riad a fost gazda mai multor mega showuri în care au luptat Tyson Fury, Francis Ngannou, Joshua, Wilder și alți grei ai planetei.

De asemenea, Conor McGregor este un oaspete des văzut în Dubai. Acesta a popularizat MMA-ul în zona arabă, la fel cum s-a întâmplat și cu venirea UFC-ului în UAE odată cu pandemia.

Moment istoric în MMA! Hattan Alsaif a semnat cu PFL

Cu toată această infuzie de capital și imagine, MMA-ul pentru saudiți nu a înregistrat progrese notabile. În toată istoria țării, un singur sportiv a ajuns la 10 lupte la profesioniști.

Reclamă

Recent însă, o fată a ținut capul de afiș. Este vorba despre Hattan Alsaif. Tânăra de 22 de ani este campioană mondială de Muay Thai și a semnat cu PFL. Aceasta este a doua cea mai puternică organizație de MMA din lume, după UFC.

Hattan Alsaif a semnat un contract pe mai multe meciuri cu PFL, urmând să debuteze la amator. Acest lucru este de înțeles, având în vedere că nu are niciun meci pe reguli de MMA.

Este totuși un pas uriaș înainte pentru MMA-ul din Arabia Saudită, și cu atât mai mare pentru MMA-ul feminin la nivel mondial.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și