Închide meniul

Moment unic în istoria UFC-ului. Ce s-a întâmplat după ce un luptător a fost împins de adversar înainte de meci

Florian Ceafalău Publicat: 18 aprilie 2021, 10:55

Moment unic în istoria UFC-ului. Ce s-a întâmplat după ce un luptător a fost împins de adversar înainte de meci

UFC

Stephens vs Klose

  • Împingerile sunt frecvente la cântar
  • Ambii au avut de suferit
  • Incidentul e unic în UFC

Moment unic în istoria UFC-ului. Un meci a fost anulat după ce unul dintre luptători a suferit o accidentare gravă în urma unei împingeri. Acesta nu a căzut și nu s-a lovit de nimic, dar a fost împins cu forță de adversar iar lucrurile au luat o întorsătură urâtă repede.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drakkar Klose, cel afectat de împingere, a declarat că i-a amorțit mâna instant și a simțit că i se întărește gâtul, lucru pe care l-a semnalat și echipei medicale de la cântar. Cei din UFC au luat măsuri imediat, dar meciul a fost anulat după ce Klose a suferit efecte grave în următoarele ore.

Acesta a declarat pe pagina sa ce s-a întâmplat: ”Am stat cu medicii 2 ore, după care am fost în cameră, am mâncat, m-am hidratat și am făcut stretching, după care am fost la echipa medicală iar pe seară. M-am trezit în dimineața meciului cu o durere de cap, greață, iar singurul lucru care mă făcea să mă simt bine era să stau în întuneric. Am luat niște medicamente de la medici dar după câteva ore am vomitat. În acel moment doctorul galei m-a trimis la spital și meciul a fost anulat”, a declarat luptătorul.

Reclamă

Chiar dacă a părut o împingere normală, fără alte lovituri, efectul gestului a fost unul amplificat de faptul că Klose era dezhidratat, după ce făcuse slăbirea. În timpul slăbirii pentru cântar, creierul se micșorează puțin în mărime, din cauza dezhidratării, iar efectul împingerii a făcut ca acesta să se lovească de craniu și să îi producă o contuzie puternică.

Cei din UFC se gândesc să interzică atingerea dintre luptători după incidentul în care a fost implicat Klose. Jeremy Stephens, cel care a produs acest episod, nu a fost penalizat dar acesta a rămas fără meci în gală.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gala de MMA Hexagone 14 este LIVE azi în AntenaPLAY de la ora 21:30
FIGHT • 10 feb., 21:20
Gala de MMA Hexagone 14 a fost în AntenaPLAY. Un român luptă în Franța
Înfrângere dureroasă pentru Diana Belbiță! Adversara i-a fracturat mâna la finalul primei runde
FIGHT • 4 feb., 18:13
Înfrângere dureroasă pentru Diana Belbiță! Adversara i-a fracturat mâna la finalul primei runde
Moment istoric în MMA! Prima femeie din Arabia Saudită care semnează cu o promoție puternică
Fight • 31 ian., 13:41
Moment istoric în MMA! Prima femeie din Arabia Saudită care semnează cu o promoție puternică
Gala Hexagone MMA Paris este LIVE VIDEO în AntenaPLAY, vineri 26 ianuarie de la 21:30
Fight • 26 ian., 23:59
Gala Hexagone MMA Paris a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY
Bomba începutului de an: ”Vrem să îl aducem pe Conor McGregor la următoarea gală Heroes MMA”
FIGHT • 15 ian., 16:12
Bomba începutului de an: ”Vrem să îl aducem pe Conor McGregor la următoarea gală Heroes MMA”