Închide meniul
VIDEO

Nepotul lui Muhammad Ali face spectacol în ring! Nico Ali a reuşit un K.O. uluitor. Lovitură teribilă cu care şi-a doborât adversarul

Dragoș Vasile Publicat: 1 mai 2022, 19:53

Reclamă
Nepotul lui Muhammad Ali face spectacol în ring! Nico Ali a reuşit un K.O. uluitor. Lovitură teribilă cu care şi-a doborât adversarul

Nico Ali este nepotul lui Muhammad Ali

Profimedia

Nico Ali calcă pe urmele legendarului Muhammad Ali. În ultimul mecu, tânărul de 21 de ani şi-a învins adversarul, pe Alejandro Ibarra, prin K.O. în două minute şi are un record perfect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nepotul lui Muhhamad Ali a câştigat meciul de la gala din Las Vegas în doar două minute. Şi-a învins adversarul prin K.O. şi a ajuns la cinci victorii consecutive din tot atâtea partide.

Nico Ali, pe urmele legendarului Muhammad Ali

„Lucruri de genul acesta se întâmplă când munceşti. Îmi readuc bunicul la viaţă şi din acest motiv mama se emoţionează. Îşi vede tatăl din nou şi aude numele lui din nou”, a transmis Nico Ali, citat de The Sun.

Nepotul lui Muhammad Ali, victorii pe linie

Nico Ali Walsh, nepotul lui “The Greatest” Ali, a câştigat în luna august a anului trecut primul său meci de box la profesionişti. L-a învins atunci, prin KO tehnic, pe Jordan Weeks, într-un meci la categoria mijlocie, la o gală desfăşurată în Oklahoma. Meciul a durat doar un minut şi 49 de secunde.

Reclamă
Reclamă 4

Nico Ali Walsh este fiul lui Robert Walsh şi al Rashedei Ali Walsh, fiica lui Muhammad Ali.

“Evident, m-am gândit mult la bunicul meu. Îmi lipseşte. A fost o călătorie emoţională. Pare să fie multă presiune, dar pentru mine este doar bunicul meu”, a declarat pugilistul după meci, potrivit news.ro.

Muhammad Ali, supranumit “The Greatest”, a încetat din viaţă în iunie 2016, la vârsta de 74 de ani.

Reclamă
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și