Închide meniul

Românul care a făcut o poză de milioane cu Mike Tyson: „Regele”

Antena Sport Publicat: 23 iulie 2024, 8:42

Reclamă
Românul care a făcut o poză de milioane cu Mike Tyson: „Regele

Românul care a făcut o poză de milioane cu Mike Tyson: "Regele"

Românul care a făcut o poză de milioane cu Mike Tyson: "Regele"

Românul care a făcut o poză de milioane cu Mike Tyson, chiar în sala de antrenamente este Nick Negumereanu. Luptătorul MMA l-a văzut pe Iron Mike şi nu a putut rata ocazia unei poze alături de idolul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nick Negumereanu a dat nas în nas cu unul dintre cei mai mari boxeri din toate timpurile şi nu a stat pe gânduri. Românul care va împlini 30 de ani în septembrie i-a cerut lui Mike o poză şi acesta a acceptat pe loc.

Românul care a făcut o poză de milioane cu Mike Tyson: „Regele”

„Cu Regele”, este mesajul simplu postat de Nick Negumereanu, alături de poza de colecţie cu cei doi, care a fost făcută în Statele Unite ale Americii, chiar în Las Vegas, acolo unde Mike se pregăteşte pentru duelul cu Jake Paul.

Mike Tyson şi Jake Paul vor lupta la 15 noiembrie, pe stadionul AT&T din Arlington, Texas, au anunţat promotorii, după ce meciul de box a fost amânat de la data de 20 iulie, din cauza recentei crize de ulcer a fostului campion la categoria grea, relatează Reuters.

Reclamă
Reclamă 4

Profesioniştii din domeniul medical i-au recomandat lui Tyson, în vârstă de 57 de ani, să facă antrenamente uşoare minime în următoarele săptămâni, pe măsură ce se recuperează, înainte de a reveni la antrenamente complete.

„Deşi a trebuit să amânăm meciul, voi relua antrenamentele în scurt timp”, a declarat Tyson. „Deşi avem o nouă dată, rezultatul va fi acelaşi, indiferent când vom lupta. Jake Paul va fi făcut KO”.

‘Iron Mike’, care are un palmares de 50-6 cu 44 de knock-out-uri, a fost unul dintre cei mai temuţi grei din istorie, dar nu a mai luptat la profesionişti din 2005.

Reclamă

YouTuberul devenit boxer Paul este cu 30 de ani mai tânăr decât el şi are un palmares de 9-1 în box.

Stadionul AT&T din Arlington, Texas, care este casa echipei de NFL Dallas Cowboys, are o capacitate de 80.000 de locuri.

 

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:36

Cum poate scrie istorie David Popovici pentru România la Jocurile Olimpice 2024: „E numele la care se gândeşte toată lumea”

10:58

„Au probleme mari!” Anunţ uriaş înainte de FCSB – Maccabi Tel Aviv: „Am vorbit cu un partener din Israel”

10:40

Snoop Dogg va purta flacăra olimpică la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris: „Să sărbătorim”

10:19

EXCLUSIVToto Wolff a dat verdictul: „Lewis Hamilton e cel mai bun pilot pe care l-am avut!”

9:38

FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea

9:16

Avertisment dur pentru Gică Hagi, după plecarea lui Edi Iordănescu: „Decât să accepți să te faci de râs mai bine stai acasă”

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 Oţelul – Farul 0-0! Gică Hagi rămâne fără victorie în noul sezon! Gol anulat pentru constănţeni 3 Ce şanse îi dau americanii lui David Popovici să doboare recordul mondial? Verdictul experţilor înaintea Jocurilor Olimpice 4 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar Europa League. FCSB şi Corvinul Hunedoara şi-au aflat posibilele adversare 5 Lando Norris a dezvăluit la ce s-a gândit când a primit ordinele de echipă în Ungaria: „Uneori trebuie să fii egoist” 6 Cătălin Cîrjan, euforic după ce a marcat în Dinamo – Petrolul 4-1: „Ne batem la play-off!” „Săgeţi” către Rapid
Citește și