Închide meniul
Video

Roxana Amina Capezan vrea aurul la Europeanul de seniori sub 23 de ani, care începe luni la Bucureşti. Puştoaica de 21 de ani care a băgat spaima în băieţi

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 martie 2023, 21:29 / Actualizat: 16 martie 2023, 14:06

Reclamă

Roxana Amina Capezan vrea aurul la Europeanul de seniori sub 23 de ani

Captură AntenaSport

Roxana Amina Capezan vrea aurul la Europeanul de seniori sub 23 de ani, care începe luni la Bucureşti. Puştoaică de 21 de ani, bagă spaima în băieţi. „Face lupte, s-ar putea să ne-o luăm în freză„, e replica pe care o aude mereu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fata e gata să se bată la medalii, la Europeanul de seniori sub 23 de ani, care se ţine în România, la Polivalenta din Bucureşti.

Vicecampioana europeană de seniori sub 23 de ani, Roxana Amina Capezan s-a apucat de lupte dintr-o joacă. Şi de atunci n-a mai vrut să iasă din sală, desi părinţii s-au opus.

Roxana Amina Capezan vrea aurul la Europeanul de seniori sub 23 de ani, care începe luni la Bucureşti

„Au considerat că este un sport foarte dur„, recunoaşte Roxana Amina Capezan. Fata a băgat spaima în adversare. Pentru că luptă până la capăt, aproape toate competiţiile le termină cu faţa tumefiată.

Am avut chiar o situaţie după un Campionat European în care am venit devastată la faţă. Persoanele mă opreau în gara „Nu te supăra, ce ai păţit? Ai avut un accident de maşină?!„, a mai dezvăluit Roxana.

Reclamă
Reclamă 4

La 21 de ani, Amina este singura. Băieţii o ocolesc atunci când află că face lupte. „Băieţii, în general, se tem! Pot spune, între ghilimele, că se tem! „Mamă, face lupte, s-ar putea să ne-o luăm în freză!„, a mai spus Amina.

La Europeanul sub 23 de ani, care începe de luni la Bucureşti, Amina se vede cu aurul la gât. „Nu pot să spun câte nopţi şi câte zile m-am gândit la chestia asta„, a recunoscut Roxana Amina.

Reclamă
Recomandări

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și