Închide meniul

Scene greu de privit! Pulev își distruge adversarul ca în Mortal Kombat

Florian Ceafalău Publicat: 29 noiembrie 2021, 11:40

Reclamă
Scene greu de privit! Pulev își distruge adversarul ca în Mortal Kombat

Scene greu de privit la meciul de box dintre Kubrat Pulev și Frank Mir, terminat printr-un KO scos din jocuri video.

Youtube

Scene greu de privit în meciul de box dintre Kubrat Pulev și Frank Mir. Bulgarul este unul dintre cei mai buni boxeri la categoria grea din lume, boxând pentru titlurile mondiale cu Joshua în decembrie 2020. De partea cealaltă, Mir este o legendă în MMA, acolo unde a fost campion UFC.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Americanul nu a fost însă niciodată un boxer bun la lupta în picioare. Totuși, la 42 de ani și retras de 2 ani, Mir a accepat să lupte cu Pulev pe reguli de box. Mai mult, s-au folosit mănuși de MMA, mult mai mici decât cele de box.

Scene greu de privit! Mir, făcut KO ca în Mortal Kombat

Meciul a fost unul greu de privit. Un Mir bătrân și lent a fost făcut KO rapid de Pulev, în prima rundă. Bulgarul a trimis o directă în tâmpla lui Mir, care l-a scurtcircuitat pe acesta. Americanul a rămas în picioare clătinându-se ca în jocul Mortal Kombat, când trebuie să îi aplici un ”fatality” adversarului.

Pulev a mai trimis un croșeu de stânga, însă Mir nu a căzut. Bulgarul a dat dovadă de ”înțelegere” și nu s-a năpustit peste Mir, deși arbitrul, în mod șocant, nu s-a grăbit să anunțe finalul meciului.

Dan Miragliotta, un arbitru cu experiență în MMA, este criticat de toată comunitatea sporturilor de contact pentru decizia de a lăsa meciul să continue!

Reclamă
Reclamă 4

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

15:27

Cum a răspuns Elias Charalambous când a fost întrebat despre Louis Munteanu: „Eu îmi spun părerea”

14:21

EXCLUSIVUn nume important din FRF a făcut anunţul: „Eu cred că Gică Hagi vine selecţioner!”. Ultimatumul primit de la Răzvan Burleanu

14:07

Florin Tănase, antrenamente alături de FCSB la baza din Berceni! Decizia luată de mijlocaşul român

13:37

Programul românilor la Jocurile Olimpice 2024 – sâmbătă, 27 iulie

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp 5 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și