Închide meniul

Soția lui Tyson Fury a anunțat care este singura condiție pentru ca acesta să mai boxeze: „I-aș spune: ‘Fă-o, Tyson’!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 aprilie 2022, 13:36

Soția lui Tyson Fury a anunțat care este singura condiție pentru ca acesta să mai boxeze: „I-aș spune: Fă-o, Tyson!

Soția lui Tyson Fury, anunț despre viitorul soțului său

Profimedia

Tyson Fury a declarat, sâmbătă, după victoria obţinută prin KO în faţa lui Dillian Whyte, că a fost ultimul său meci, însă puţine lume crede lucrul acesta. Soția pugilistului britanic a spus că existe posibilitatea ca Fury să mai boxeze cu o singură condiție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paris Fury, soţia pugilistului britanic, neînvins în 33 de lupte, afirmă că este posibil ca Fury revină în ring dacă va avea ocazia unui meci de unficare a centurilor.

Paris, soția lui Tyson Fury: „Dacă va continua, va fi pentru lupta de unificare”

Aş vrea să se oprească. Nu mai are nimic de dovedit. Dacă ar mai avea ceva de făcut, i-aş spune: <Fă-o, Tyson>. Dar dacă nu vrea cu adevărat să boxeze şi dacă o face doar pentru bani sau faimă, nu are nevoie de asta. Dacă Tyson continuă, pare să fie doar pentru un motiv şi (…) cred că acesta este lupta pentru unificare„, a declarat Paris Fury, sâmbătă, la BT Sport, citat de news.ro.

Pugilistul britanic Tyson Fury l-a pus la podea pe compatriotul său Dillian Whyte cu un upercut violent de dreapta, în repriza a şasea a meciului pentru centura WBC, care a avut loc, sâmbătă, pe Stadionul Wembley, în faţa a 94.000 de spectatori, o asistenţă record în Marea Britanie după Al Doilea Război Mondial la un meci de box.

Tyson Fury a anunțat că vrea să se retragă

Fury, 33 de ani, şi-a păstrat centura mondială WBC la categoria grea şi a anunţat din nou că se retrage.

Reclamă

„Aceasta ar putea fi ultima cortină pentru Gypsy King„, a declarat Fury după meci, potrivit BBC.

El a adăugat ulterior: „Am petrecut mult timp pe drumuri. Am fost plecat pentru o perioadă lungă de timp. Am îndeplinit tot ce mi-am dorit vreodată să îndeplinesc. Mă voi retrage ca fiind doar al doilea greu din istorie, după Rocky Marciano, care se retrage neînvins. Am fost imbatabil la acest meci„.

Britancul are 32 de victorii, din care 23 înainte de limită, un meci la egalitate şi nicio înfrângere.

Reclamă 4 / 0/3

Totuşi, fanii aşteaptă acum o înfruntare între Tyson Fury şi învingătorul din meciul pentru centurile WBA-WBO-IBF dintre ucraineanul Oleksandr Usik şi englezul Anthony Joshua, care ar urma să aibă loc la finalul lunii iunie sau începtul lunii iulie.

I-am promis soţiei mele că asta va fi tot după meciul cu Wilder. Dar mi s-a oferit un meci pe Wembley şi le eram dator fanilor. Ce mod de a mă retrage„, a insistat Fury.

Recomandări
  • Soția lui Tyson Fury, anunț de ultimă oră
  • Care este singura condiție ca să mai boxeze

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și