Închide meniul

Suma fabuloasă pe care o poate genera un meci, în cuşcă, între Elon Musk şi Mark Zuckerberg. S-au făcut toate calculele

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 iunie 2023, 20:42

Suma fabuloasă pe care o poate genera un meci, în cuşcă, între Elon Musk şi Mark Zuckerberg. S-au făcut toate calculele

Suma fabuloasă pe care o poate genera un meci, în cuşcă, între Elon Musk şi Mark Zuckerberg

Elon Musk s-ar putea lupta cu Mark Zuckerberg / Profimediaimages

S-a aflat care este suma fabuloasă pe care o poate genera un meci, în cuşcă, între Elon Musk şi Mark Zuckerberg. În cazul în care ar avea loc, acesta ar fi unul istoric şi ar fi cel mai urmărit din istorie!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elon Musk şi Mark Zuckerberg sunt ”cât se poate de serioşi” în privinţa unui schimb de lovituri în Octogon, iar fanii vor trebui să plătească dacă vor dori să urmărească, relatează CNBC.

Suma fabuloasă pe care o poate genera un meci, în cuşcă, între Elon Musk şi Mark Zuckerberg

Preşedintele UFC, Dana White, a declarat joi, pentru TMZ Sports, că a vorbit cu ambii miliardari despre schimbul lor de replici făcut pe reţelele de socializare săptămâna aceasta, în care Zuckerberg a acceptat o provocare pentru ”un meci cuşcă” lansată de Musk pe Twitter.

Mark Zuckerberg m-a contactat primul şi a spus ”vorbeşte serios?”, a spus White pentru presă, potrivit news.ro.

Când promotorul l-a contactat pe Musk, CEO-ul Tesla i-a spus: ”Da, vorbesc serios”.

Reclamă

White a declarat că se află deja ”în stadiile incipiente” de a planifica lupta, dar nu a ezitat să-şi exprime entuziasmul pe care se aşteaptă să-l creeze meciul.

Aceasta ar fi cea mai mare luptă din istoria lumii, mai mare decât orice s-a făcut vreodată. Ar doborî toate recordurile cu plata-per-vizionare”, a spus el.

În timp ce un plata-per-vizionare standard a UFC costă 80 de dolari, White a spus că va percepe 100 de dolari pentru meciul Musk-Zuckerberg.

Reclamă 4 / 0/3

Cea mai mare plata-per-vizionare a fost pentru meciul Conor McGrergor-Floyd Mayweather din 2017, a spus White, care a adus venituri de peste 600 de milioane de dolari.

Se pare că Mayweather a luat acasă 275 de milioane de dolari după ce a câştigat, în timp ce McGregor a plecat cu 85 de milioane de dolari.

Dana White, convins că s-ar stabili un nou record

Dar o luptă între Musk şi Zuckerberg, care sunt numărul 1 şi numărul 10 între cei mai bogaţi oameni de pe pământ, cu o avere netă combinată de 340 de miliarde de dolari, ar stabili cu uşurinţă un nou record, a spus White.

Cred că (suma) se triplează faţă de meciul Mayweather-McGregor”, a spus el.

Nu există limită pentru ceea ce poate face acest lucru”, a adăugat acesta.

Cu toate acestea, cei doi directori, care au un istoric de neînţelegeri, probabil că nu caută să-şi mărească averile prin luptă. În schimb, el a sugerat că fiecare va lupta pentru o organizaţie caritabilă la alegerea lor.

Nu cred că vreunul dintre ei are nevoie de bani”, a spus White, adăugând că ”aceşti tipi ar strânge sute de milioane de dolari pentru caritate”.

Reclamă

White a refuzat să speculeze când ar putea avea loc lupta, dar a spus că este gata să o organizeze.

Dacă aceşti băieţi vorbesc serioşi, eu organizez lupte pe care oamenii vor să le vadă. Din asta îmi câştig existenţa”, a spus el.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și