Închide meniul

Suma uriaşă primită de Mike Tyson după lupta cu Roy Jones Jr. "Nimeni nu trebuie să fie invidios"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 noiembrie 2020, 6:40

Suma uriaşă primită de Mike Tyson după lupta cu Roy Jones Jr. "Nimeni nu trebuie să fie invidios"

ProfimediaImages

Mike Tyson a primit 10 milioane de dolari pentru lupta cu Roy Jones Jr

Totuşi, Mike Tyson, chiar dacă a avut mari probleme cu banii în ultima parte a vieţii, a dat asigurări că suma consistentă de bani va fi donată. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Banii vor ajunge către diverse organizaţii caritabile. Nimeni nu trebuie să-şi facă griji că mă îmbogăţesc sau să fie invidios şi să spună că am revenit în ring pentru bani. Nu primesc nimic şi mă simt bine că încă mai pot boxa", a spus Tyson, citat de express.co.uk.

Mike Tyson vs Roy Jones Jr. Remiză în lupta aşteptată de o lume întreagă

Lupta care a avut loc la Staples Center din Los Angeles nu a avut niciun învingător, dar asta nu le va schimba bursele celor doi. Tyson a revenit în ring după 15 ani, în timp ce adversarul său a avut o carieră lungă, de 29 de ani, el luptând ultima oară în 2018.

"E ok decizia. Cred că am câștigat, dar sunt ok cu egalul. Cred că oamenii au primit un spectacol frumos din partea mea, așa că nu contează", a comentat Tyson, după întâlnirea cu Roy Jones Jr.

Multimplu campion mondial la profesionişti, la categoria grea, Tyson s-a retras din box în 2005, după ce a fost învins de Peter McBride. Eliberat de presiunea sportului său, Tyson şi-a îndreptat treptat viaţa şi a scăpat de dependenţa de droguri de mare risc. El a fost actor, om de spectacol, a lucrat în scopuri caritabile şi a cultivat marijuana, după ce a devenit legală în mai multe state americane.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Vezi toate știrile
Citește și