Închide meniul

Tyson Fury și-a păstrat centura mondială! Victorie prin K.O. în fața lui Derek Chisora

Alexandru Ivan Publicat: 4 decembrie 2022, 10:37

Reclamă
Tyson Fury și-a păstrat centura mondială! Victorie prin K.O. în fața lui Derek Chisora

Tyson Fury și-a păstrat centura mondială după ce l-a învins pe Derek Chisora

Tyson Fury, în timpul meciului cu Chisora / Profimedia

Pugilistul britanic Tyson Fury şi-a păstrat centura mondială la categoria grea, versiunea WBC, după ce l-a învins sâmbătă seara pe compatriotul său Derek Chisora, prin KO, în runda a 10-a, într-un meci disputat la Londra, pe Tottenham Hotspur Stadium.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fury, 34 de ani, l-a învins pe Chisora, 38 de ani, pentru a treia oară în trei meciuri, după cele din 2011 şi 2014. Victoria sa nu a fost nicio clipă pusă la îndoiala, în faţa a 60.000 de spectatori adunaţi pe stadionul echipei Tottenham, din nordul Londrei, notează agerpres.ro. 

Tyson Fury și-a păstrat centura mondială după ce l-a învins pe Derek Chisora

În octombrie, Tyson Fury, poreclit „Gipsy King”, anunţa că îşi va apăra titlul de campion mondial la categoria grea (versiunea WBC) împotriva compatriotului său Derek Chisora, pe Stadionul Tottenham Hotspur din Londra, în ultima lună a anului.

Fury l-a mai învins pe Chisora (33 de victorii, 12 înfrângeri) în două rânduri, la Londra, prin decizie unanimă pe Wembley în iulie 2011 şi prin KO tehnic în runda a 10-a trei ani mai târziu la ExCel.

Reclamă
Reclamă 4

Această alegere a unui adversar mai puţin susceptibil să-l încurce a intervenit după eşecul negocierilor pentru un eventual meci contra altui britanic, Anthony Joshua, fost campion WBA, IBF şi WBO la categoria grea.

Fury luptase ultima dată în aprilie

Neînvins, Fury (32 victorii, un meci nul) a scris atunci pe Twitter: „Am plecat spre Del Boy (porecla lui Chisora)! Ne întâlnim pe 3 decembrie la Londra!”

Tyson Fury a urcat în ring pentru prima oară de la apărarea titlului contra compatriotului său Dillian Whyte pe Wembley, în aprilie.

Reclamă

Chisora, în vârstă de 38 de ani, a boxat pentru ultima oară în luna iulie, când l-a învins pe bulgarul Kubrat Pulev prin decizia unanimă, la O2 Arena din Londra

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:22

LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 2 ale Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM în AntenaPLAY

12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

11:29

Probleme mari în Franţa, înaintea debutului Jocurilor Olimpice: „atac masiv pentru a paraliza reţeaua TGV”

11:25

România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA! Pe ce loc am ajuns după rezultatele din preliminarii

10:53

Scena supremă a Formulei 1, descrisă de Adrian Georgescu

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și