Închide meniul

Tyson și Lewis, meci istoric în 2021. Toți marii boxeri vor să lupte iar cu Mike, după lupta acestuia cu Roy Jones Jr.

Florian Ceafalău Publicat: 1 martie 2021, 9:19

Tyson și Lewis, meci istoric în 2021. Toți marii boxeri vor să lupte iar cu Mike, după lupta acestuia cu Roy Jones Jr.

Profimedia Images

Tyson, Lewis și Holyfield

Mike Tyson și Lennox Lewis sunt două nume uriașe ale boxului. Cei doi au scris pagini importante din istoria acestui sport, timp de 25 de ani, începând din anii 1980, când Tyson a devenit cel mai tânăr campion mondial la profesioniști, să până în anii 2000, când Lewis a deținut toate cele 4 titluri simultan. De altfel, performanțele celor doi nu au fost egalate nici până astăzi în cadrul categoriei grea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi au boxat în 2002, în unul dintre cele mai mari meciuri de box de la categoria grea din istorie. Meciul a fost unul controlat în totalitate de Lewis, care l-a făcut KO pe Tyson în runda a opta. La un an după, Lewis s-a retras, iar Tyson a agățat mănușile în cui în 2005, după alte câteva eșecuri.

Tyson a revenit în ring în 2020

Mike Tyson și-a făcut o revenire neașteptată în ring în 2020. Acesta a boxat cu Roy Jones, un meci pe durata a opt runde de două minute, meciul terminându-se la egalitate deoarece arbitrii nu au dat nicio decizie, aceasta fiind una dintre reguli.

Reclamă

Meciul a fost însă un real succes, Tyson arătând magnific în ring. Imediat după meci, au început să curgă provocările pentru Tyson, pe lângă Jones care a cerut revanșa, a apărut și Evander Holyfield, celebrul rival al lui Tyson.

Cei doi au deja un acord de a lupta undeva în vara acestui an, iar Tyson vs Lewis ar putea avea loc în toamnă sau în iarnă.

Reclamă

Lewis e de acord să revină în ring

Britanicul a declarat pentru presa din Anglia că este de acord să urce iar în ring cu Tyson, dacă va avea condițiile necesare:

”Momentan nu am nicio ambiție să boxez iar, dar dacă fanii vor să vadă acest meci neaparat, sunt deschis la orice. Ne așezăm la masă și discutăm”, a spus Lewis.

Așadar, pe lângă Jones si Holyfield, Lewis este al treilea nume mare din box care se înscrie pe listă pentru a lupta cu Mike Tyson, semn că deși a depășit vârsta de 50 de ani, urmând să facă 55 în vară, Tyson este în continuare unul dintre cei mai apreciați și urmăriți boxeri.

Reclamă 4 / 0/3

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:30 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului 22:15 „Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!” 21:54 „Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep 21:46 EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO 21:19 Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” 20:49 „Dacă arăţi vulnerabilitate…” Mesaj enigmatic transmis de Paula Badosa, chiar înaintea meciului cu Simona Halep de la Miami 20:00 „Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar 19:33 Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA! Inspiraţia incredibilă a „Puriului”, în „thriller-ul” cu Voluntari 19:18 Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Anamaria Prodan, învăţată de iubitul Ronald Gavril să lovească cu pumnul: "Viața începe acolo unde se termină frica!"
Extra • 6 feb., 17:35
Anamaria Prodan, învăţată de iubitul Ronald Gavril să lovească cu pumnul: „Viața începe acolo unde se termină frica!”
Înfrângere dureroasă pentru Diana Belbiță! Adversara i-a fracturat mâna la finalul primei runde
FIGHT • 4 feb., 18:13
Înfrângere dureroasă pentru Diana Belbiță! Adversara i-a fracturat mâna la finalul primei runde
Tragere la sorți incredibilă a turneului la grea! Doi prieteni vor trebui să lupte între ei
FIGHT • 31 ian., 14:34
Tragere la sorți incredibilă a turneului la grea din Glory! Doi prieteni vor trebui să lupte între ei
Gala de box Fight Nation este LIVE VIDEO în AntenaPLAY, duminică 28 ianuarie de la 22:00
Fight • 28 ian., 21:55
Gala de box Prestige Fight a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Show total în ring
Legenda MMA-ului Ion Pascu a fost provocat de Ovidiu Neveu: ”Mă bat cu Pascu să ajung la Conor McGregor”
FIGHT • 7 ian., 15:44
Legenda MMA-ului Ion Pascu a fost provocat de Ovidiu Neveu: ”Zi dacă accepți!” Răspunsul lui Pascu pentru ”tiktoker”