Închide meniul

Un boxer rus, rănit, a ucis un urs care-i omorâse tovarășul de antrenament!

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 22 octombrie 2021, 14:28

Un boxer rus, rănit, a ucis un urs care-i omorâse tovarășul de antrenament!

Ilia Medvedev s-a ales cu răni grave, dar a ucis animalul

Pare un scenariu bine ticluit, dar este adevăprul gol-goluț. Cel puțin așa susțin autoritățile rusești. Totul s-a petrecut în regiunea Tiumen, plină de păduri. Pădurile, pline de urși!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unul dintre aceștia, a atacat trei prieteni, veniți de la o partidă de pescuit pe râul Irtîș. Printre aceștia se găsea și Ilia Medvedev, un boxer de 23 de ani. Animalul l-a atacat, mai întâi pe Viaceslav Dudnik, un fost pugilist de 48 de ani, ucigându-l. Acesta era, de multe ori, partenerul de antrenament al lui Ilia.

Medvedev s-a luat la luptă dreaptă cu ursul, înarmat doar cu un cuțit. A răpus, în cele din urmă, animalul, dar a fost rănit grav. Conform antrenorului său, Dmitri Koșenko, sportivul a ajuns la spital, unde cei de aici l-au băgat în comă indusă, pentru a-l salva.

Agenția ”TASS” a precizat că AIBA, Asociația Internațională de Box, a anunțat, prin vocea președintelui Umar Kremlev, că va suporta costul întreg al spitalizării lui Medvedev. ”Suntem mereu în contact cu familia sa și trebuie să înțeleagă că-l susținem. A fost un luptător senzațional în bătaia cu ursul și îi urăm să se recupereze cât mai repede”, a mai spus Kremalev.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival Vezi toate știrile
Citește și