Închide meniul

Una dintre cele mai cunoscute luptătoare din lume și-a lansat site cu conținut pentru adulți!

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 24 februarie 2021, 11:17

Una dintre cele mai cunoscute luptătoare din lume și-a lansat site cu conținut pentru adulți!

Paige van Zant Instagram

Paige van Zant

Paige van Zant și-a lansat un site personal, cu conținut exclusiv. Acesta poate fi accesat doar dacă plătești 20 de dolari pe lună. Spre dezamăgirea fanilor săi, contul nu este pe una dintre platformele cunoscute pentru sheruirea de poze pentru adulți, ci este un site personal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuși, Paige și-a obișnuit fanii cu conținut pentru adulți, având multe postări în care este dezbrăcată alături de soțul ei, în tot felul de poziții ciudate. Cei doi formează un cuplu non-conformist, ambii fiind luptători profesioniști. 

Luptătoarea a declarat că nu își va deschide o pagină specială pentru poze pentru adulți, dar va posta pe site-ul său mai multe imagini în genul celor postate până acum pe rețelele de socializare, acolo unde cei doi au făcut spectacol la propriu în timpul pandamiei. Paige a recunoscut că primește mesaje private prin care oamenii se oferă să îi dea bani pentru a primi poze cu ea dezbrăcată total, dar spune că nu a făcut acest lucru niciodată.

Iată mai jos o parte din imaginile sexy cu cei doi luptători de MMA:

Reclamă
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Paige VanZant (@paigevanzant)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Paige VanZant (@paigevanzant)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Paige VanZant (@paigevanzant)

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și